Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Πόλεμος «Παραπολιτικών»-Τέλλογλου

Πόλεμος δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων ξέσπασε ανάμεσα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και τον δημοσιογράφο της «Καθημερινής» και του Star Τάσο Τέλλογλου.


Σήμερα, με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Παραπολιτικά» ισχυρίζεται ότι ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου έχει «στρατολογηθεί» από τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου, μέσα από δημοσιογραφική έρευνα, να συγκεντρώνει στοιχεία για τους αντιπάλους του γνωστού επιχειρηματία. Aναφέρει, ακόμη, ότι πληρώνεται με 5.000 ευρώ το μήνα. Στο δημοσίευμα, μάλιστα, των Παραπολιτικών ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου χαρακτηρίζεται σαν το «νέο 45αρι του τίγρη».

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, ο Τάσος Τέλλογλου, με ανακοίνωσή του δκηγόρου του κατηγορεί την εφημερίδα για συκοφαντικά «ρυπαρογραφήματα» που έχουν στόχο να πλήξουν την φήμη του ως δημοσιογράφου και προαναγγέλλει προσφυγή του στα δικαστήρια

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τάσου Τέλλογλου:

«Στις σελ. 20 και 21 του φύλλου 53 της 21/9/2013 του εντύπου «Παραπολιτικά» ιδιοκτησίας της «ΠΑΡΑΕΝΑ ΕΠΕ» δημοσιεύεται σήμερα κείμενο του κ. Παναγιώτη Τζένου με τίτλο «Τα δύο 45αρια του Τίγρη». Στο κείμενο αυτό, που διαφημίζεται στην πρώτη σελίδα του εντύπου, παρουσιάζομαι ως νέο «απόκτημα» του κ. Δημ. Μελισσανίδη. Στη σελίδα 21 και τονισμένο δημοσιεύεται κείμενο με τίτλο «Τέλλογλου των 'ειδικών αποστολών'», το οποίο μεταξύ των άλλων αστήρικτων αναληθειών και ηθελημένων ανακριβειών φθάνει στο σημείο να αναφέρεται σε «φθηνό deal», με το οποίο ο Δ. Μελισσανίδης καταβάλλει 5.000 € μηνιαίως για το νέο του απόκτημα, εννοώντας εμένα. Τα κείμενα συνοδεύονται από φωτογραφίες μου καθώς και άλλες «πληροφορίες» που παρατίθενται χωρίς καμία νοηματική συνέπεια, αλλά με πρόθεση να στηρίξουν τον ψευδή ισχυρισμό περί χρηματισμού κλπ.

Τόσο η προσβλητική αυτή αναφορά σε συναλλαγή δημοσιογράφου με επιχειρηματικά συμφέροντα για την έναντι ανταλλαγμάτων υποστήριξη θέσεων, όσο και όλα όσα παρατάσσονται στο κείμενο για να «αποδείξουν» δήθεν τα όσα μου αποδίδονται, είναι απολύτως αναληθή, δυσφημιστικά και συκοφαντικά για μένα. Τα ρυπαρογραφήματα αυτά, που έχουν συνταχθεί με πλήρη γνώση της αναλήθειας και με πρόθεση συκοφάντησής μου, βλάπτουν την φήμη μου ως δημοσιογράφου, αλλά και η προσωπικότητά μου.

Επειδή απουσιάζω, δεν είχα την «τύχη» να διαβάσω ολόκληρα τα κείμενα του εντύπου αυτού. Είναι βέβαιο ότι μετά την προσεκτική ανάγνωσή τους θα έχω την ευκαιρία να διαπιστώσω όλες τις διαστάσεις της κατασυκοφάντησής μου και να ασκήσω έγκληση και αγωγή ενώπιον του ελληνικών πολιτικών δικαστηρίων για την επιδίωξη των κάθε είδους απαιτήσεων μου (χρηματικής ικανοποίησης λόγω ηθικής βλάβης κλπ.).»

(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου