Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Φρενίτιδα έξω από το μαιευτήριο που γέννησε η Κέιτ - Αναμένουν να δουν τον διάδοχο (Εικόνες)

Tο πρώτο παιδί του Ουίλιαμ και της Κέιτ είναι αγόρι, παρά τα περί του αντιθέτου στοιχήματα. Χιλιάδες Βρετανοί και δεκάδες δημοσιογράφοι αναμένουν να το δουν, όταν η Κέιτ θα εξέλθει από το μαιευτήριο στις 6 μ.μ.


Οι δρόμοι πέριξ του μαιευτηρίου είναι αποκλεισμένοι από πλήθος που περιμένει υπομονετικά με σημαίες και αρκουδάκια στα χέρια. Εκατοντάδες κάμερες έχουν ήδη λάβει θέσεις για τα πρώτα πλάνα του πριγκιπικού ζεύγους με τον διάδοχο αγκαλιά να χαιρετούν τα πλήθη.

Ο τρίτος στη σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου χαίρει άκρας υγείας, γεννήθηκε στις 16:24 τοπική ώρα, στο St Mary's στο κέντρο του Λονδίνου και έχει βάρος 3,8 κιλά - βάρος ρεκόρ για νεογέννητο παιδί στην πρόσφατη ιστορία της βρετανικής μοναρχίας.

Ο ευτυχής παππούς Κάρολος, μετά τη γέννηση του εγγονού του δήλωσε: «Η σύζυγός μου (Καμίλα) και εγώ, είμαστε ενθουσιασμένοι με την άφιξη του πρώτου εγγονού μας» ενώ ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, σημείωσε: «θαυμάσια νέα...Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για το έθνος μας...αλλά κυρίως για το υπέροχο ζευγάρι».








(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου