Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μπες στην άνοιξη με τον τρόπο του δρομέα

H άνοιξη μπήκε νωρίς φέτος –και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να την καλωσορίσεις και να τη χαρείς από το τρέξιμο. Για τους δρομείς, βουτιά στην άνοιξη σημαίνει γνώριμες διαδρομές μα και εξερευνήσεις σε άγνωστα περάσματα στην πόλη. Σημαίνει χρόνο ξεκούρασης και σιωπής, μακριά από όλα, με τη σκέψη να ελευθερώνεται σε κάθε βήμα και το σώμα να ησυχάζει μέσα στην κίνηση. Σημαίνει χρόνο με φίλους, παλιούς και νέους. Σημαίνει να ανοίγεσαι στον διπλανό, να μοιράζεσαι, στην ιδανική συνθήκη που δημιουργούν οι δρόμοι.

Ο χρόνος δεν έχει σημασία. Ναι, είναι φορές που τρέχεις με το βλέμμα στο ρολόι, για να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, να προχωρήσεις, να γίνεις καλύτερος. Μα είναι άλλες φορές, εξίσου μοναδικές, που τρέχεις μόνο για τη χαρά. Για να χαρείς τα βήματα στην άσφαλτο και στο χώμα, να συναντηθείς με φίλους, να αποκτήσεις καινούργιους, να βουτήξεις στη στιγμή και στην εποχή.
Αγαπημένη συνήθεια των δρομέων της Αθήνας, τα Open Runs της adidas μάς προσκαλούν να μπούμε στην άνοιξη με τον τρόπο μας. Τον τρόπο του δρομέα. Ξεκινούν την Τετάρτη 26 Μαρτίου στις 6.30, στον Φωκιανό και στο Ζάππειο. Σε δύο εναλλακτικές διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων, με ανεξάντλητη ενέργεια, διατρέχουν το κέντρο της Αθήνας, από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου μέχρι την Πλάκα και το Θησείο.
Μια μοναδική δρομική βόλτα, χωρίς περιορισμούς στη συμμετοχή, με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών που μοιράζονται γενναιόδωρα τα μυστικά του τρεξίματος σε μια από τις πιο όμορφες αθηναϊκές διαδρομές. Ομάδες κρουστών δίνουν ρυθμό στη διαδρομή και στην αφετηρία οι φαν του αθλητικού εξοπλισμού μπορούν να δοκιμάσουν τη νέα, επαναστατική τεχνολογία BOOST. Ένα ανοιχτό πάρτυ με μουσική, σνακ και ενεργειακά ποτά στο σημείο συνάντησης καλωσορίζει τους δρομείς, δίνοντας τον τόνο σ’ ένα αξέχαστο ανοιξιάτικο απόγευμα.
#boostathens for endless energy

n
n 
(athensvoice)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου