Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η κατάρα των Όσκαρ!

Τελικά μήπως εκτός απο δόξα και τιμή το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο "γεμίζει" του κατόχους του και απο κακοτυχία?

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μετά την απόκτηση του Βραβείου Όσκαρ, γνωστές ηθοποιοί έχουν παραδεχτεί δημόσια τον χωρισμό τους. Αστικός μύθος ή πραγματικότητα? Τα γεγονότα μιλούν απο μόνα τους στις παρακάτω ιστορίες χωρισμού, αμέσως μετά τη βράβευση των  Χολιγουντιανών αστέρων.

Το 2006 η Reese Witherspoon, βραβεύτηκε για την ταινία " Walk the Line". Στη τελετή απονομής ευχαρίστησε εγκάρδια τον σύζυγο της Ryan Philipee και λίγους μήνες αργότερα, έκανε αίτηση διαζυγίου.

Το 2001 η Julia Roberts πήρε το όσκαρ για την ερμηνεία της στη ταινία "Erin Brockovich", σε χρόνο ρεκόρ μετά την βράβευση της, χώρισε με τον τότε σύντροφο της  Benjamin Bratt.

Το Φεβρουάριο του 2005, η Hillary Swank κέρδισε όσκαρ για την ταινία ''Million Dollar Baby''. Στη τελετή βράβευσης ευχαρίστησε το σύζυγο της με την εξής δήλωση ''Chad, είσαι τα πάντα για μένα. Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη σου". Τη συνέχεια μάλλον έχετε αρχίσει να τη φαντάζεστε.Τον Ιανουάριου του ίδιου έτους, πήραν διαζύγιο.

Η Kate Winslet που κέρδισε Όσκαρ για την ταινία ''The Reader'' , χώρισε επίσης με το σύζυγο της Sam Mendes.

Το πιο πρόσφατο και ενδεχομένως το πιο συγκλονιστικό συμβάν, είναι ο χωρισμός της Sandra Bullock απο το σύζυγο της Jesse James στα Όσκαρ του 2010. Η γνωστή ηθοποιός απέσπασε το βραβείο για την ερμηνεία της στη ταινία "Blind Side''. Λίγο καιρό αργότερα, τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων είχαν βουήξει για τις απιστίες της Sandra κατά τη διάρκεια τον γυρισμάτων.

Για να δούμε ποιός θα είναι ο τυχερός νικητής των φετινών Βραβείων Όσκαρ!!

http://www.proskinio.gr/index.php?option=com

 
Αν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο,πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου