Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Δημοσκόπηση...της Ιπποκράτους παρουσιάζει σήμερα το Έθνος!

Δεν εξηγείται αλλιώς η σημερινή δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εφημερίδα Έθνος..

Αν ρωτήσεις ένα μέλος του ΠΑΣΟΚ, την παρούσα χρονική συγκυρία, πόση πιστεύει πως είναι η διαφορά στην πρόθεση ψήφου, ούτε αυτός δε θα πει 7%! Πρόκειται για δημοσκόπηση που προκαλεί γέλιο και σε καμία περίπτωση προβληματισμό.

Υπάρχουν ακόμα δύο πολύ αστεία στοιχεία στη συγκεκριμένη "έρευνα". Το 65% θεωρεί, λέει, αναγκαία τα μέτρα...Γελάει και ο θυρωρός της Ιπποκράτους δηλαδή. Αλλά υπάρχει και άλλο...Με αναγωγή, λέει, των αναποφάσιστων η διαφορά είναι 9%! Στην ουσία δηλαδή, η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου πρέπει να είναι η πιο πετυχημένη μεταπολιτευτικά αφού σε 1 χρόνο και 3 μήνες διακυβέρνησης, έχοντας πάρει τα πιο σκληρά και φασιστικά μέτρα στη σύγχρονη ιστορία, έχει χάσει μονάχα 1-2%  σε σχέση με τις εκλογές του 2009.


Ακόμα και η δημοσκόπηση που παρουσιάζει το Πρώτο Θέμα σήμερα, κρατάει τα προσχήματα και παρουσιάζει μια διαφορά περί το 4%. Γι' αυτό, την επόμενη φορά δεν θα έβλαπτε μια συνεννόηση μεταξύ των εταιρειών που διενεργούν τις δημοσκοπήσεις. Εμείς για αυτούς το λέμε...Για να μην εκτίθενται.

2 σχόλια:

  1. Μόλις σε ανακάλυψα. Θα σε παρακολουθώ.

    Οσο για τις δημοσκοπήσεις, δεν είναι τι κάνει ο αντίπαλος, αλλά η σιωπή της ΝΔ! Τι κάνουν; Δεν έχουν δικές τους δημοσκοπήσεις;

    Για το θέμα έγραψα αυτό http://wp.me/pbW97-cJv . Αν και είμαι λίγο οξύς τα γράφω με καλή προαίρεση, μήπως και ξυπνήσει κανένας εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σιωπή της ΝΔ είναι ένας άλλος εξίσου σημαντικός παράγοντας...Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή