Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Business... made in Pakistan για τον Παναγιώταρο

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις "χρυσές δουλειές" του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου από τα μπλουζάκια με τα διακριτικά του κόμματος.


Όπως λοιπόν αποκάλυψε στις ανακριτικές αρχές ένας προστατευόμενος μάρτυρας που ήταν πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, η Θέμις Σκορδέλη, η οποία σημειώνεται ότι έχει συλληφθεί για τη δράση που είχε στο πλευρό της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής, διατηρούσε κατάστημα του Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος έχει αναλάβει την τύπωση των μπλουζών της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας "Σημειωτέον, ότι η προέλευση ήταν από χώρες της Ανατολικής Ασίας, όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στις ετικέτες made in Pakistan, τις οποίες μας έλεγαν να τις αφαιρέσουμε για να μη τις δει κανείς. Όλα τα μέλη πλήρωναν από 10 έως 50 ευρώ. Ο βουλευτής Παναγιώταρος εισέπραττε όλα τα χρήματα".

(parapolitika)

1 σχόλιο:

  1. Καί ποιά είναι ή τρομερή είδηση τώρα? Υπάρχει μπλουζάκι πού νά ράβεται στήν Ελλάδα/? Ακόμα καί τά τουριστικά μας μέ τήν σημαία μας σέ ασιατικές χώρες ράβωνται. Ασχοληθείτε μέ κάτι σοβαρό πιά, έχετε ξεφύγει εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή