Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

To Champions League στη Δημόσια Τηλεόραση

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου, το βραδινό πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης θα είναι αφιερωμένο στο Champions’ League και στους αγώνες της προκριματικής φάσης στην οποία συμμετέχει ο ΠΑΟΚ.


Στις 21.00 θα μεταδοθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από τους αγώνες της Τρίτης και στη συνέχεια, στις 21.45, ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη γερμανική ΣΑΛΚΕ.

Μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί μεγάλο μέρος από τον άλλο σημαντικό αγώνα μεταξύ της ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΣΕ και της ΑΡΣΕΝΑΛ καθώς και στιγμιότυπα από τους άλλους αγώνες.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης άρχισαν με τη Φόρμουλα 1 και συνεχίστηκαν με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας. Οι αθλητικές μεταδόσεις θα συνεχιστούν με τους επαναληπτικούς αγώνες για το Champions’ League.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 15.00 θα μεταδοθεί επίσης ο αγώνας της Φόρμουλα 1 με pre-race εκπομπή στις 14.00. Από τις 27 μέχρι και τις 29 Αυγούστου, θα μεταδοθεί το τουρνουά μπάσκετ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ στο οποίο εκτός από την ελληνική εθνική ομάδα συμμετέχουν και οι ομάδες της Λιθουανίας, της Ιταλίας και της Βοσνίας.

(tovima)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου