Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Η Ζαρούλια προκαλεί και τον Δραγασάκη: «Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων η κόρη σου;» (Βίντεο)

Σε μια ακόμη νέα πρόκληση προχώρησε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, η οποία μιλώντας για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη, αναφέρθηκε με υποτιμητικά σχόλια για την κόρη του, λέγοντας: «Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων;».


Τα απαράδεκτα αυτά σχόλια της Ελένης Ζαρούλια, ήρθαν σε απάντηση στη χθεσινή διαμάχη που είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής με την σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου, σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τα σχόλια της κ. Ζαρούλια, προκάλεσαν την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος της είπε: «Για τον κ. Δραγασάκη πείτε ό,τι θέλετε. Οχι όμως για την κόρη του».

Ποια είναι η κόρη του Γιάννη Δραγασάκη

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», σε δημοσίευμα της είχε αναφέρθει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η κόρη του κ. Δραγασάκη σχετικά με κατοχή ναρκωτικών και εμπορίας όπλων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για «αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

Στην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει:«χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».

Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της.



(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου