Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Δένδιας: Η ΕΛ.ΑΣ. είχε πληροφορίες για τρομοκρατικό χτύπημα από το Νοέμβριο!


Από τον περασμένο Νοέμβριο διέθετε η ΕΛΑΣ πληροφορίες, για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής τονίζει πως «τα σημεία στα οποία θεωρητικά θα μπορούσε να υπάρξει χτύπημα ήταν πολλά και διαφορετικά. Στην Ελλάδα το μοντέλο που έχει ακολουθηθεί είναι η φύλαξη στόχων,με ό,τι αυτό σημαίνει, και όχι η δημιουργία ενιαίου χώρου ασφαλείας».

Παράλληλα, ο κ. Δένδιας, αναφερόμενος στις καταλήψεις τόνισε πως «το ελληνικό κράτος είχε,εν μέρει, παραιτηθεί από την επιβολή της νομιμότητας σε συγκεκριμένες περιοχές και χώρους, που εν δυνάμει συνιστούν «φυτώρια τρομοκρατών».

Αιχμές, όμως, αφήνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι ένας 29χρονος και μια 25χρονη που κατηγορούνται για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», λέγοντας πως «μια μειοψηφία λειτουργών της Θέμιδος επιλέγει να εθελοτυφλεί , απέναντι στην πρόκληση, που συνιστά για το πολίτευμα και τη ζωή των πολιτών η ένοπλη τρομοκρατική δράση».

Τέλος, ο κ. Δένδιας ασκεί κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, για τις θέσεις του στις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ, για την ανακατάληψη δημοσίων κτηρίων, όπως η Βίλλα Αμαλία, και ότι ιστοσελίδες και έντυπα που συνδεόνται με το κόμμα εκφράζουν εξτρεμιστικές απόψεις.

(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου