Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών για την επίσκεψη Μέρκελ

Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να διευκρινιστούν όλες οι διαδικασίες για την υποδοχή της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η σύσκεψη θα λάβει χώρα στις 19:00 το απόγευμα προκειμένου να κανονιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια που αφορά την υποδοχή της κυρίας Μέρκελ κατά την εξάωρη παραμονή της στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος θέλει η υποδοχή της Γερμανίδας καγκελαρίου να είναι κάτι παραπάνω από άρτια προκειμένου να δωθεί στο εξωτερικό ένα ισχυρό μήνυμα για τις αγαστές σχέσεις Αθήνας-Βερολίνου και τη συνεργασία που έχουν οι δύο πλευρές ως προς την αντιμετώπιση της κρίσης.

Η επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου έχει κινητοποιήσει τις ελληνικές αρχές, ενώ την Τρίτη τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια με περίπου 7.000 αστυνομικούς να περιπολούν στην Αθήνα, το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και φυσικά την περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η γερμανική αποστολή.

(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου