Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Μαρτυρία σοκ: "Με βίασαν 300 άνθρωποι!" - Η απεσταλμένη του CBS στην Αίγυπτο μιλάει για την τραυματική εμπειρία της!

'Ηταν σίγουρη οτι δεν θα βγει ζωντανή. 'Ηταν σίγουρη οτι το πλήθος που της κομμάτιαζε τα ρούχα και την ψυχή θα την σκότωνε μέσα στη μέση του δρόμου. Η δημοσιογράφος του CBS βιάστηκε από 200 - 300 αιγύπτιους στις 11/02 την ώρα του ρεπορτάζ!

Αποφάσισε να μιλήσει γι' αυτή την φρικιαστική της εμπειρία τις μέρες της εξέγερσης στην Αίγυπτο. Η ανταποκρίτρια του CBS, Lara Logan αποφάσισε να λύσει την σιωπή της για όσα έζησε και μίλησε στην εκπομπή «60 Minutes».


«Η μπαταρία της κάμερας τελείωσε και έπρεπε να σταματήσουμε τη δουλειά για λίγο. Ξαφνικά ο Bahar (ο αιγύπτιος εικονολήπτης) με κοιτάζει και μου λέει: Πρέπει να φύγουμε από εδώ τώρα. Σκέφτηκα ότι όχι μόνο θα πεθάνω εδώ, αλλά θα είναι ο πιο φριχτός και βασανιστικός θάνατος που θα μπορούσα να έχω!».

Η επίθεση διήρκεσε 40 λεπτά και οι θύτες ήταν περίπου 200 με 300 άντρες.

«Επί πολλά λεπτά με βίαζαν με τα χέρια τους. Τα ρούχα μου είχαν γίνει μικρά, μικρά κομματάκια. Το πιο σοκαριστικό ήταν το πόσο αδυσώπητοι ήταν. Χαίρονταν με τον πόνο μου. Οσο ούρλιαζα, τόσο πιο πολύ με κακοποιούσαν!».

Είναι τόσο δυνατή που ως επικεφαλής των ανταποκριτών του CBS, επέστρεψε στη δουλειά την Τετάρτη.

Είναι από τη Nότια Aφρική είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Εργάζεται ως πολεμική ανταποκρίτρια εδώ και 18 χρόνια. H εκπομπή θα προβληθεί την Κυριακή 1η Μαϊου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου