Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

"Μυθιστορηματική" η απαγωγή του Καραμολέγκου - Πληροφορίες πως κάποιοι απαγωγείς ήταν εργαζόμενοί του

- Ο επιχειρηματίας μαζί με τον απαγωγέα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας- Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο επιχειρηματίας Καραμολέγκος έπεισε τον απαγωγέα του να τον αφήσει ελεύθερο
- Ένα ζευγάρι που είδε την απαγωγή ειδοποίησε την αστυνομία
- Ο γιος του επιχειρηματία πήρε το αυτοκίνητο και έψαχνε στους δρόμους τον πατέρα του


Ένα απίστευτο παιχνίδι της μοίρας αποκαλύπτει το NewsIt από την απαγωγή του πασίγνωστου επιχειρηματία, Μανώλη Καραμολέγκου, ο οποίος απήχθη το βράδυ της Τρίτης από την περιοχή του Γέρακα.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο Μανώλης Καραμολέγκος ειδοποίησε την οικογένειά του πως σε λίγο θα αποχωρήσει από την εταιρεία και θα γυρίσει σπίτι, ώστε να φάνε όλοι μαζί.

Ο Μανώλης Καραμολέγκος ακολουθούσε συγκεκριμένο δρομολόγιο αλλά χτες το βράδυ έκανε μία παράκαμψη στην οδό Κλεισθένους προκειμένου να αποφύγει κάποια φανάρια. Αλλά σε εκείνο ακριβώς το σημείο που πήγε να κάνει την παράκαμψη τον περίμεναν οι απαγωγείς.

Οι απαγωγείς - ο αριθμός των οποίων δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί - προσπάθησαν να κατεβάσουν τον επιχειρηματία από το αυτοκίνητό του και εκείνος αντιστάθηκε. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες χτύπησαν τον επιχειρηματία, με αποτέλεσμα στη διάρκεια της πάλης να πέσουν τα γυαλιά του και αφού τον ακινητοποίησαν τον έβαλαν στο πορτ-παγκάζ και εκεί τον είχαν μέχρι το τέλος της περιπέτειάς του.

Το σκηνικό της απαγωγής έβλεπε εκείνη την ώρα ένα ζευγάρι που μένει σε κοντινή κατοικία και ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και άρχισε να ερευνά τις καταγγελίες των κατοίκων για την απαγωγή.

Η ώρα περνούσε και στην οικία του Μανώλη Καραμολέγκου επικρατούσε αναστάτωση όσο ο επιχειρηματίας δεν έφτανε στο σπίτι και στο κινητό δεν απαντούσε. Τότε ο γιος του επιχειρηματία αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητό του γύρω στα μεσάνυχτα και να ακολουθήσει ανάποδα τη διαδρομή που έκανε ο πατέρας του.

Στην οδό Κλεισθένους, οι αστυνομικοί σταματούν τον γιο του επιχειρηματία και εκείνος τους ρωτά τι συμβαίνει! Και τότε του απαντούν οι αστυνομικοί πως ερευνούν τις καταγγελίες για μία απαγωγή και του δείχνουν τα γυαλιά. Έντρομος ο γιος του επιχειρηματία αναγνωρίζει τα γυαλιά του πατέρα του και αμέσως χτυπάει πλέον κόκκινος συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι έρευνες συνεχίζονται όλη τη νύχτα υπό άκρα μυστικότητα και σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος επικοινωνεί στις 09:00 το πρωί με τον οικονομικό του διευθυντή και του ζητάει να ετοιμάσει το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ ή κατά άλλες πληροφορίες τριών εκατομμυρίων και του λέει χαρακτηριστικά: "θα σου πω τι θα τα κάνουμε".  

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης υπό άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες, ο επιχειρηματίας εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας μαζί με τον έναν από τους απαγωγείς του.  Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία φαίνεται πως ο επιχειρηματίας, Μανώλης Καραμολέγκος κατάφερε να πείσει τον έναν απαγωγέα να παραδοθεί και να τον αφήσει ελεύθερο. 

Η ευκολία με την οποία φαίνεται πως έπεισε ο κ. Καραμολέγκος τον απαγωγέα του μπορεί να οφείλεται και στο γεγονός πως σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, δύο από τους τρεις απαγωγείς ήταν παλαιότερα ή και ακόμα τώρα εργαζόμενοι στην εταιρεία του κ. Καραμολέγκου.  

Όπως προέκυψε, πρόκειται για αλλοδαπό υπήκοο Μολδαβίας, ηλικίας 37 ετών, ο οποίος κρατούσε τον επιχειρηματία σε οίκημα στην περιοχή της Κερατέας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι και χειροβομβίδα ανατολικού τύπου καθώς και ένα  ζευγάρι χειροπέδες.


Στη συνέχεια, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή, μετά από καταδίωξη, άλλος ένας δράστης, αλλοδαπός, η εθνικότητα του οποίου δεν ακόμα ταυτοποιηθεί. Ο συγκεριμένος δράστης βρισκόταν μέσα σε ταξί που χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς, αλλά ο τρίτος μπροστά στο αστυνομικό μπλόκο κατάφερε να ξεφύγει και να εξαφανιστεί στα χωράφια. 

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.


(newsit)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου