Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Φρίκη στα Φάρσαλα: Τη βίαζε επί 12 χρόνια ο «πατέρας» της και την έκαψε ζωντανή

26χρονη αρραβωνιάστηκε για να απομακρυνθεί από τον 71χρονο κηδεμόνα της που την κακοποιούσε αλλά αυτός την εκδικήθηκε σκοτώνοντας την με φρικτό τρόπο


Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον τραγικό θάνατο της 26χρονης Μαριάνας από τα Φάρσαλα καθώς διαπιστώθηκε η εμπλοκή του «πατέρα» της ο οποίος την βίαζε για 12 συναπτά έτη και θέλησε να την εκδικηθεί επειδή αρραβωνιάστηκε, καίγοντας την ζωντανή.

Η Μαριάνα Μυγδανάλευρου είχε βρεθεί απανθρακωμένη στις 03/02/2011, στην ισόγεια μονοκατοικία όπου διέμενε, από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της. Αρχικά οι υποψίες των αρχών είχαν πέσει στον 44χρονο αλλά τελικά η υπόθεση εξελίχθηκε σε θρίλερ που προκαλεί ανατριχίλα.

Ο πατέρας της 26χρονης κοπέλας είχε εξαφανιστεί και από τότε είχε αναλάβει ατύπως την κηδεμονία της ένας 71χρονος για να βοηθήσει την οικογένεια όπως ισχυριζόταν, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Τελικά ο προστάτης της, ήταν και ο άνδρας που την σκότωσε.

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που συνεργάστηκε με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο 71χρονος βίαζε επί 12 συναπτά έτη την 26χρονη που υποτίθεται ότι προστάτευε. Η κοπέλα αρραβωνιάστηκε και θέλησε να απομακρυνθεί από τον άνδρα που την κακοποιούσε αλλά αυτός την εκδικήθηκε σκοτώνοντας την με φρικτό τρόπο.

Ο άνδρας περιέλουσε με πετρέλαιο την 26χρονη και την έβαλε φωτιά ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι. Επειδή δεν τυλίχτηκε ολόκληρη στις φλόγες την έσυρε σε ημιθανή κατάσταση σε άλλο χώρο του σπιτιού και της έβαλε και πάλι φωτιά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το farsalapress.eu. Το πτώμα της άτυχης 26χρονης βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της.

Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας υπέβαλλε την δικογραφία της υπόθεσης και ασκήθηκε στον άνδρα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οδηγήθηκε στον ανακριτή. Μετά την απολογία του, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Όσον αφορά την εξαφάνιση του βιολογικού πατέρα της Μαριάννας, οι Αρχές πιστεύουν ότι μετά τη διαλεύκανση της δολοφονίας θα μπορέσουν να βρουν την άκρη του νήματος προκειμένου να ανακαλύψουν τι ακριβώς συνέβη με τον ιερέα Αλέξανδρο Μυγδανάλευρο. Η εξαφάνιση του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και είχε ασχοληθεί μαζί του δύο φορές μία εκπομπή που ψάχνει ανθρώπους που έχουν χαθεί τα ίχνη τους. Όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο ιερέας είχε σκηνοθετήσει την εξαφάνιση του και βρισκόταν στο εξωτερικό με διαφορετικά στοιχεία. Οι Αρχές ερευνούν ακόμα την υπόθεση.

(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου