Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Απόπειρα επίθεσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη (Βίντεο)- O άνδρας που επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσπάθησε να τον χτυπήσει
- Τον εμπόδισαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών
- "Αλήτη" φώναζαν τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι συγκεντρωμένοι σχολικοί φύλακες
- Τι δήλωσε ο πρωταγωνιστής τους επεισοδίου
- Στις 12.00 η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην Κλαυθμώνος 

Κόκκινο πανί έγινε στις 11.00 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους σχολικούς φυλακές που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών ενόψει της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που διοργανώνει σήμερα η ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας που έχει κυρήξει από τις 12.00 το μεσημέρι εως τη λήξη της βάρδιας.
Σχολικός φύλακας επιτέθηκε στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης


Μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποβιβάστηκε από το όχημά του στη Σταδίου έγινε αντιληπτός από τους σχολικούς φύλακες οι οποίοι άρχισαν να τον φωνάζουν "αλήτη". 

Την ώρα που έφτανε στην είσοδο του Υπουργείου Εσωτερικών συνοδευόμενος απο τους άνδρες της φρουράς του, ένας άνδρας κινήθηκε εναντίον με σηκωμένες γροθιές προκειμένου να τον χτυπήσει. 

Τόσο οι άνδρες από την ασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο περικύκλωσαν και απώθησαν τον μαινόμενο άνδρα, ενώ οι υπόλοιποι σχολικοί φυλακες γιούχαραν και αποδοκίμαζαν τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 

Καρέ καρέ η επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Το καραούλι πριν την επίθεση - ΦΩΤΟ NEWSITΤο καραούλι πριν την επίθεση - ΦΩΤΟ NEWSIT

Eλα και πλησιάζει ο Υπουργός - ΦΩΤΟ NEWSIT Eλα και πλησιάζει ο Υπουργός - ΦΩΤΟ NEWSIT

Η στιγμή που ο σχολικός φύλακας σηκώνει το χέρι για να χτηπήσει τον Κ.Μητσοτάκη - ΦΩΤΟ NEWSIT Η στιγμή που ο σχολικός φύλακας σηκώνει το χέρι για να χτηπήσει τον Κ.Μητσοτάκη - ΦΩΤΟ NEWSIT

Αστυνομικοί συγκρατούν τον μαινόμενο σχολικό φύλακα - ΦΩΤΟ NEWSIT Αστυνομικοί συγκρατούν τον μαινόμενο σχολικό φύλακα - ΦΩΤΟ NEWSIT

....και τον απομακρύνουν...- ΦΩΤΟ NEWSIT....και τον απομακρύνουν...- ΦΩΤΟ NEWSIT

"Ήθελα μόνο να του μιλήσω" λέει o πρωταγωνιστής του επεισοδίου 

Οπως δήλωσε στο Newsit o κύριος Ανδρέας Μάτσακας που επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη "είμαι σχολικός φύλακας στο Αιγάλεω και εδώ και 4 μήνες μας κοροϊδεύουν. Βρήκαν μια κατηγορία ανθρώπων και τους κοροϊδεύουν. Δεν επιτέθηκα στον Υπουργό, ήθελα μόνο να του μιλησω, να μας απαντήσει τι θα γίνει με εμάς. Εγώ έχω 3 παιδιά, τι θα γίνουμε να μας απαντήσει. Αλλά δεν καταδέχεται να μας μιλήσει, είμαστε κατώτεροι άνθρωποι εμείς; Ηθελα να ήξερα όλοι οι υπόλοιποι είναι πιο άνθρωποι από εμάς; Τι ειμαστε εμείς δηλαδή;"

 

(newsit)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου