Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Σοκάρει το βίντεο από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής




Σοκαριστικό είναι το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Ν.Ηράκλειο και δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή της στυγερής δολοφονίας.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης (ο συνεπιβάτης της μηχανής) που φορούσε ένα λευκό τζόκεϊ να φτάνει στο σημείο, να βγάζει το όπλο και πυροβολεί πολύ ψύχραιμα και πολλές φορές. Αρχικά πυροβολεί δύο φορές το νεαρό που άρχισε να τρέχει για να μπει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.  Ευτυχώς δεν τον τραυματίζει. Στη συνέχεια αρχίζει να πυροβολεί τον 29χρονο τραυματία ο οποίος αρχίζει να τρέχει προς τη λεωφόρο Ηρακλείου. Στη συνέχεια γυρίζει και πυροβολεί τον Γιώργο Φουντούλη και τον Γιώργο Καπελών και μάλιστα δεν διστάζει να σταθεί σχεδόν από πάνω τους και τους ρίξει την χαριστική βολή.

Σημειώνεται ότι και ο συνεργός τους, ο οδηγός της μηχανής είχε όπλο , αλλά οι αρχές θεωρούν ότι ο ρόλος του ήταν να αντιδράσει εάν κάποιο από τα άτομα αντιδρούσε στα πυρά.

Σύμφωνα με το MEGA, οι αρχές περίμεναν ένα αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα και όπως λένε ο στόχος άλλαξε τελευταία στιγμή λόγω της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

(parapolitika)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου