Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Guardian: Eπίθεση με μαχαίρι από μέλη της Χρυσής Αυγής μια μέρα μετά τη δολοφονία Φύσσα!

Η εφημερίδα Guardian δημοσιεύει βίντεο με συνέντευξη Ελληνίδας που καταγγέλλει ότι υπέστη επίθεση με μαχαίρι από μέλη της Χρυσής Αυγής μια μέρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.


Όπως η ίδια αναφέρει στη συνέντευξη της, ενώ περπατούσε στο δρόμο προς το σπίτι της στη Δάφνη, δύο άντρες με μαύρη μπλούζα την πλησίασαν και τη ρώτησαν για την «αντιφασιστική» μπλούζα που η ίδια φορούσε. Όταν η γυναίκα απάντησε ότι η «ραπ και η hip hop σκηνή ήταν κατά του φασισμού», τότε οι δύο άντρες την άρπαξαν και την πήγαν σε πιο απόμερο μέρος στο πεζοδρόμιο, όπου και της επιτέθηκαν με μαχαίρι στο πρόσωπο και στα χέρια (η ίδια δείχνει στην κάμερα τις ουλές στο πρόσωπο και στα χέρια της). Ενώ τη χτυπούσαν,
 της έλεγαν «είμαστε περισσότεροι από εσάς… Να μάθεις να μη φοράς τέτοιες μπλούζες…Εσείς οι αντιφασιστές έχετε πάρει πολύ αέρα». Η ίδια επισημαίνει ότι φοβάται πλέον να κυκλοφορεί στην περιοχή, καθώς φαίνεται να υπάρχει έντονη δραστηριότητα από Χρυσαυγίτες, ενώ τονίζει ότι δε βρίσκει κανένα λόγο να αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία, καθώς πιστεύει ότι δεν πρόκειται να λάβουν καμιά δράση, εκτός της καταγραφής του γεγονότος. 

Η ίδια καταλήγει στη συνέντευξη της ότι «είναι περίεργο που τώρα ανακάλυψαν όλοι το τι συμβαίνει», προσθέτοντας, τέλος ότι «πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα και από τον καθένα μας».

(skai)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου