Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Μπακογιάννη: Λάθος προσέγγιση η θεωρία των δύο άκρων

Ο κόσμος θέλει να ακούσει διάλογο στη Βουλή, δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ – Προϋπόθεση η απερίφραστη καταδίκη από την κυβέρνηση της θεωρίας, είπε ο Δ. Παπαδημούλης.


«Λάθος προσέγγιση» χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη την θεωρία των δύο άκρων, με αφορμή την πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει και στο εσωτερικό της «γαλάζιας» παράταξης, οι δηλώσεις του Χρύσανθου Λαζαρίδη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε πως δεν μπορεί να αποκλείσει ότι μπορεί να υπάρχουν «γαλάζια» στελέχη που να «αλληθωρίζουν» τη Χρυσή Αυγή, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η ΝΔ δεν έχει τίποτα κοινό με το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου. Τόνισε δε, σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίζονται μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, ότι ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει ο ένας βουλευτής να σκοτώνει τον άλλον μέσα στη Βουλή, αλλά να ακούσει διάλογο.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης χαρακτήρισε ανιστόρητη και επικίνδυνη την θεωρία των δύο άκρων, σημειώνοντας ότι η απομάκρυνση της κυβέρνησης και η καταδίκη της θεωρίας αυτής, που πλήττει, όπως είπε, τη Δημοκρατία, αποτελεί προϋπόθεση ώστε αυτή η προσπάθεια να είναι αποδοτική και ειλικρινής.

(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου