Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μιχαλολιάκος: Και φυλακή να μας βάλουν, θα είμαστε υποψήφιοι στις εκλογές

"Ο φάκελος του Δένδια με τις 32 υποθέσεις είναι για τα πανηγύρια" λέει ο Ηλίας Κασιδιάρης 

"Δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα με τόσα γραφεία που λειτουργούν νόμιμα να είναι εγκληματική οργάνωση. Δεν είναι δυνατόν να είμαι εγώ ο Αλ Καπόνε", είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος δίνοντας έτσι τη δική του απάντηση σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη δράση της Χρυσής Αυγής.


Τόσο ο Νίκος Μιχαλολιάκος όσο και ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή του κόμματος έκαναν λόγο για "ψευδείς ειδήσεις", ενώ αναφερόμενοι στις μαρτυρίες πρώην και νυν μελών της Χρυσής Αυγής σχολίασαν ότι πρόκειται για "πληρωμένους ηθοποιούς που βγαίνουν στα κανάλια...". Χαρακτήρισαν "φανταστικά" τα όσα υποστήριξαν στις μαρτυρίες τους και τόνισαν ότι βλέπουν πίσω από αυτή την "καταιγίδα" εναντίον τους ένα οργανωμένο σχέδιο που μοναδικό σκοπό έχει να ρίξει τα ποσοστά του κόμματος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: "Ο φάκελος του Δένδια με τις 32 υποθέσεις είναι για τα πανηγύρια", καθώς και ότι "γίνεται αυτός ο βρώμικος πόλεμος, λόγω της τεράστιας δημοσκοπικής ανόδου της Χρυσής Αυγής, που δεν την περίμεναν".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος επεσήμανε, μεταξύ άλλων ότι "και φυλακή να μας βάλουν, εμείς θα είμαστε υποψήφιοι στις εκλογές", καθώς και ότι "θα κριθούν όλα από την ελληνική δικαιοσύνη και εμείς θα απαντήσουμε. Δεν θα ισχύουν αυτά των δικτατόρων των δελτίων των 8 που λένε ό,τι θέλουν... Υποστήριξαν, ανάμεσα σε πολλά άλλα, ότι 7 μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε κατάστημα. Εμάς μας πήρε ήδη τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια και μας είπε ότι δεν ήταν χρυσαυγίτες και ότι είναι στη διάθεσή μας...".

Επιπλέον, τόνισε: "Θέλουμε τα πολιτικά και συνταγματικά μας δικαιώματα ακέραια (...) Ελπίζω ότι σύντομα θα μας δοθεί η δυνατότητα ακόμα και από το εδώλιο του κατηγορουμένου να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε εγκληματική οργάνωση. Αλλά γι' αυτούς το να είσαι εθνικιστής, είναι έγκλημα".

Και συνέχισε: "Αν γινόντουσαν εκλογές σήμερα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι ζήτημα αν θα έπαιρναν το 25%. Είναι κυβέρνηση μειοψηφίας...".

(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου