Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

"Φωτιές" ανάβει ο Μαρκ Ουέμπερ στη Red Bull

Στην αποκάλυψη ότι η Red Bull έχει ήδη αποφασίσει να τον αντικαταστήσει με τον Ντανιέλ Ρικιάρντο, στο επόμενο πρωτάθλημα της Formula 1, προχώρησε ο Μαρκ Ουέμπερ, στο περιθώριο του βελγικού γκραν πρι, την Κυριακή (25/8). Σε άμεση διάψευση προχώρησε η αυστριακή ομάδα, θέλοντας να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα της για συμφωνία με τον Κίμι Ράϊκονεν.


Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους  για το ποιον θα ήθελε να δει στη θέση του την επόμενη σεζόν, ο 37χρονος Ουέμπερ δήλωσε:
«Η απόφαση είναι γνωστή. Όλοι γνωρίζουμε στην ομάδα  ποιος είναι ο αντικαταστάτης μου και είμαι χαρούμενος με την απόφαση αυτή...Είναι καλό για τον ίδιο και καλό για την Αυστραλία.»

Τα αρνείται όλα ο Χόρνερ

Η αντίδραση ήταν άμεση από την  Red Bull δια στόματος του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος διέψευσε την είδηση εμμένοντας  στη θέση της αυστριακής ομάδας ότι  δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ντανιέλ Ρικιάρντο.  Όσο αφορά το θέμα της μετακίνησης του Κίμι Ράϊκονεν στους «ταύρους», το αφεντικό της RedBull τόνισε  "O Kίμι είναι χωρίς αμφιβολία ένας οδηγός κατηγορίας, είναι ο κύριος του εαυτού του και πολύ καλύτερος από την περσινή σεζόν. Εξετάζουμε όλες  τις επιλογές μας αλλά κανείς ακόμα δεν έχει υπογράψει και δεν θα υπάρξουν ανακοινώσεις πριν την Μόντσα. Προφανώς, ο Μαρκ δεν είναι μπροστά σε όλες τις συζητήσεις με τους πιλότους. Όταν είμαστε έτοιμοι θα ανακοινώσουμε κάτι".

(enet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου