Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κωνσταντινόπουλος: Υπάρχει θέμα με Κουκουλόπουλο

Θέμα με την αρνητική ψήφο του Πάρη Κουκουλόπουλου στο άρθρο 81 του πολυνομοσχεδίου ανέκυψε στο ΠΑΣΟΚ κατά τον εκπρόσωπο Τύπο του κόμματος, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".


"Βέβαια υπάρχει θέμα. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και καταψήφισε ένα άρθρο. Έχουν και άλλοι βουλευτές καταψηφίσει άρθρα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα όμως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος όπως καταλαβαίνετε έχει και μια συμβολική σημασία. Φαντάζομαι ότι τις επόμενες ώρες θα δώσει κάποιες εξηγήσεις, θα γίνει μια συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και φαντάζομαι εκεί θα παρθούν και οι αποφάσεις", είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: "Θεωρώ ότι όταν είναι ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και αναλαμβάνει μια τέτοια υποχρέωση, είναι προτιμότερα για εμένα από την αρχή να το ξεκαθαρίσει και να μην είναι καθόλου, παρά στο τέλος της διαδρομής να έχουμε αυτά που έχουμε, νομίζω ότι είναι πιο έντιμο και πιο καθαρό και προς τους συναδέλφους και προς όλους. Γιατί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος εκφράζει την γραμμή της παράταξης, σκεφτείτε τώρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος να διαφωνεί ή οτιδήποτε άλλο".


Ερωτηθείς για το εάν θα έχει και η υπόθεση του κ. Κακλαμάνη τον ίδιο χειρισμό σημείωσε: "Ο κ. Κακλαμάνης όπως με ενημερώσαν οι άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα της κοινοβουλευτικής ομάδας χθες το απόγευμα μετά την ομιλία του δήλωσε ότι δεν νοιώθει καλά και επέστρεψε ίσως σπίτι του ή στον γιατρό του. Αυτό με ενημέρωσαν οι αρμόδιοι".

(megatv)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου