Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Συναντήσεις Παπαδήμου με Παπούλια, πολιτικούς αρχηγούς και τρόικα

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τους πολιτικούς αρχηγούς θα συναντήσει τις αμέσως προσεχείς ημέρες ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ και τις γενικότερες εξελίξεις στην οικονομία.


Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει σίγουρα τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση (Γιώργο Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά, Γιώργο Καρατζαφέρη), ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθεί και με τους πολιτικούς αρχηγούς των άλλων κομμάτων.

Προς το τέλος της εβδομάδος ο Λουκάς Παπαδήμος-που με εντατικούς ρυθμούς στελεχώνει το γραφείο του-θα συναντηθεί και με την τρόικα.

Επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου

Το Μέγαρο Μαξίμου είναι ιδιαίτερα ανήσυχο για τις εξελίξεις τόσο στον ευρωπαϊκό περίγυρο, όσο και στην οικονομία. Ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, καθώς πιθανότατα από σήμερα θα ξεκινήσει συναντήσεις με κορυφαίους υπουργούς. Εντός της εβδομάδας, εκτός απροόπτου, για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου θα συνέλθει και το Υπουργικό Συμβούλιο.

real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου