Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Στοιχηματικές προβλέψεις για τα κυριακάτικα παιχνίδια

Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες του Armageddon. Εύχομαι να έχουμε μια καλή στοιχηματική μέρα με πολλά κέρδη!

             EVERTON-LIVERPOOL
Η αγωνιστική κατρακύλα των Everton και  Liverpool φαίνεται να μην έχει σταμάτημα!
Κι όμως έφτασε η στιγμή για το μεγάλο derby του Merseyside. Έπειτα από 7 αγωνιστικές Everton και Liverpool βρίσκονται ισόβαθμες με 6 βαθμούς έχοντας έτσι πλασαριστεί στη 17 και 18 θέση αντίστοιχα της Premier League.
Η παράδοση είναι με τη Liverpool αφού στα τελευταία 6 παιχνίδια στο Goodison Park τα 4 έχει κερδίσει η Liverpool ενώ τα ¨ζαχαρωτά¨ έχουν πανηγυρίσει μόλις 2 φορές.
Μετά τη διοικητική αλλαγή στη Liverpool υπάρχει γενική αισιοδοξία για αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Σε συνδυασμό με την παράδοση αλλά και στο ότι οι κόκκινοι έχουν τη ποιότητα να πάρουν το παιχνίδι θα επιλέξουμε το διπλό.
                                                                            ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ : 2 (2.75)

                                      BLACKPOOL-MANCHESTER CITY
Η διαφορά ανάμεσα στις 2 ομάδες δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Καλό ξεκίνημα για τη νεοφώτιστη  Blackpool που όμως δεν πιστεύω ότι μπορεί να περιμένει πολλά από αυτό το παιχνίδι. Αρκετά καλό ξεκίνημα και για τη City που, με ένα παιχνίδι λιγότερο, βρίσκεται ισόβαθμη με τη Man. United και την Arsenal έχοντας 14 πόντους.
Επίσης η City έχει την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή στους 2 βαθμούς και να εκμεταλλευτεί τη γκέλα της πρωτοπόρου Chelsea.
                                                                             ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ : 2 (1.60)

                                      ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Ο Ηρακλής από νωρίς θέτει τις βάσεις για την παραμονή του στη κατηγορία που είναι ο φετινός στόχος της ομάδας. Απεναντίας οι Σέρρες δεν δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και δε πείθουν ότι μπορούν να προβληματίσουν ιδιαίτερα τον αντίπαλο έχοντας μόλις 3 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές.
                                                                            ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ :1 (1.75)

HLI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου