Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ήθελαν να διαδηλώσουν και στον Καραμανλή και μαζεύτηκαν...τρεις και ο κούκος!

Μετά τις διαδηλώσεις έξω από το σπίτι του Τσοχατζόπουλου αρχικά, και του Σημίτη στη συνέχεια κάποιοι...θυμήθηκαν και τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή και έτσι επισκέφτηκαν και τη Ραφήνα.

Όπως φαίνεται και στη φωτό όμως, δεν είχε μεγάλη απήχηση το κάλεσμα τους καθώς μαζεύτηκαν...τρεις και ο κούκος(καμιά 30αριά άτομα συγκεκριμένα). Έτσι, αποφάσισαν να το οργανώσουν καλύτερα και να ξαναεπισκεφθούν τα ανατολικά προάστια πιο ενισχυμένοι, αυτή τη φορά.


Τους αρέσει φαίνεται η περιοχή...Αφήστε που μπορεί να είναι και ομάδα χειμερινών κολυμβητών που συνδυάζει 2 σε 1(διαδήλωση και μετά μπανάκι ή το αντίθετο). Καλή συνέχεια στην προσπάθεια...

4 σχόλια:

  1. χαιρομαι οταν υπαρχουν ατομα που αντιδρουν οσα και αν ειναι αυτα!μα ακομα περισσοτερο οταν αυτα τα λιγα ατομα λιδορουνται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε όχι και να διαμαρτυρηθούν για τον Καραμανλή ας θυμηθούν πως περνούσαν τότε και πως τώρα. Ας θυμηθούν ανεργία πληθωρισμό χρέος κ.λ.π. Καλοί οι παπαγάλοι της ενημέρωσης αλλά η μνήμη είναι μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο καραμανλης ηταν λιγος φιλε αλλα τουλαχιστον
    σου ειπε την αληθεια.
    φταιει γιατι ειχε λαμογια διπλα του, αλλα οχι για την καταντια της 20ετους πασοκικης λελαπας.
    ο κοσμος το καταλαβαινει αυτο.
    θυμισου τι εγινε στου σιμιτη ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καραμανλής δεν υπήρξε προδότης! ανίκανος να βάλει φρένο στα λαμόγαι του κόμματός του, ναι, αλλά έκανε εθνική πολιτική, ας του το αναγνωρίσουμε! Ο μόνος που είπε 3 ηχηρά "ΟΧΙ" στους Αμερικάνους: Προέβαλε ΒΕΤΟ στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων σε Μακεδονία, αρνήθηκε το σχέδιο Κόφι-Αναν για την Κύπρο, ήρθε σ' επαφή με τον Πούτιν για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Αντίθετα ο Παπατζής και η κυβέρνησή του μας ξεπουλάνε χωρίς έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή