Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Σοκ στη Football League με τις καταγγελίες δωροδοκίας

Αλυσιδωτές εξελίξεις μετά την καταγγελία του τερματοφύλακα των Τρικάλων, Χρήστου Πουρή, πως γνωστό του πρόσωπο, προσπάθησε να τον δωροδοκήσει με 30 χιλ. ευρώ, ώστε να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.

Συνελήφθη και κρατείται ο πρόεδρος των Βοιωτών, Γιάννης Κομπότης, ο οποίος με τη σειρά του μήνυσε τον ομόλογό του των Τρικάλων και τον ποδοσφαιριστή!

Οι δύο τελευταίοι αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων. Διαβάστε το εδώ.

«Κατασκευασμένες» χαρακτηρίζονται από την ΠΑΕ Λεβαδειακός οι καταγγελίες. Δείτε εδώ την ανακοίνωση.

Θέση στο θέμα πήρε και η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής, που δηλώνει: «Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη». Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώτος άνθρωπος που φέρεται να ενημέρωσε ο Χρήστος Πουρής, ήταν ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας και αποφάσισαν να ενημερώσουν την αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία του Έλληνα γκολκίπερ, γνωστό του πρόσωπο από τη Θήβα, τον πήρε τηλέφωνο και του προσέφερε 30 χιλ. ευρώ, με αντάλλαγμα να… μην τα δώσει όλα στο ματς με τον Λεβαδειακό και να έχει μειωμένη απόδοση. Εκτός από τα χρήματα, ο φερόμενος ως διαμεσολαβητής έταξε στον Πουρή, είτε μεταγραφή στον Λεβαδειακό (αν αντιμετωπίσει πρόβλημα με την ομάδα του), είτε μεταγραφή σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας!

Το www.sport-fm.gr επικοινώνησε το απόγευμα της Κυριακής με τον Γιάννη Κομπότη, ο οποίος διέψευδε κατηγορηματικά τα όσα καταγγέλλονται. Υποστήριζε δε, πως η αστυνομία δεν τον είχε ενοχλήσει, κάτι που εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως δεν ίσχυε. Ο κ. Κομπότης θεωρεί πως όσα λέγονται είναι "δουλειά" του Βαγγέλη Πλεξίδα, ενώ υποστήριζε χαρακτηριστικά: "Ο καθενάς δικαιούται 15 λεπτά δημοσιότητας. Πλέον τα βρήκαν"...
novasporfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου