Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τα «καθαρά όπλα» δείχνουν διασύνδεση με το οργανωμένο έγκλημα - Τι φοβάται η κυβέρνηση


Το γράφουμε από χθες το πρωί και όσο περνούν οι ώρες και οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο πιο πολύ επιβεβαιωνόμαστε.


Όπως ανέφεραν χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές , τα όπλα της τρομοκρατικής ενέργειας (καλάζνικοφ , μάγκνουμ) ήταν «καθαρά» κι αυτό σημαίνει δύο πράγματα : α) ή ότι οι τρομοκράτες τα πήραν από το οργανωμένο έγκλημα μέσω των διασυνδέσεων τους που έχουν στη φυλακή όπου βρίσκονται ανά την Ελλάδα πολλοί έγκλειστοι τρομοκρατικών οργανώσεων ή β) ότι συνεργάστηκαν με το οργανωμένο έγκλημα το οποίο εκτέλεσε το «συμβόλαιο» όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του υπαρχιφύλακα της Αντιτρομοκρατικής Νεκτάριου Σάββα. Θα σας θυμίσουμε λοιπόν τι είχε συμβεί τότε.

Ο συγχωρεμένος ο Σάββας ήταν ο φύλακας της βασικής μάρτυρος κατηγορίας των μελών του ΕΛΑ Σοφίας Κυριακίδου που διέμενε στα Πατήσια. Το πρωί της 17ης Ιουνίου 2009 κι ενώ φιλούσε το σπίτι της μάρτυρος, τον πλησίασαν αιφνιδιαστικά τρία καθάρματα κι ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα στο αμάξι δεν τους πήρε χαμπάρι με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν εξ΄ επαφής «αδειάζοντας» , κυρίως στο κεφάλι του, 24 σφαίρες!

Από την πρώτη στιγμή είχαμε γράψει ότι επρόκειτο για «πληρωμένο συμβόλαιο» αλλοδαπών που χρηματοδοτήθηκαν από τρομοκράτες. Λίγο αργότερα , την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η Σέχτα Επαναστατών. Κι ενώ για αρκετό καιρό κανείς δεν έλεγε το παραμικρό από την Αντιτρομοκρατική για τους δράστες , τελικά μετά από μερικές εβδομάδες διέρρευσε από την ΕΛ.ΑΣ. στην Κυριακάτικη Απογευματινή ότι κατά πάσα πιθανότητα ο εκτελεστής του Σάββα ήταν αλλοδαπός.

Οι Έλληνες δεν «κοπανάνε» με τέτοιο στυγερό τρόπο. Έτσι συμβαίνει και τώρα. Έλληνες τρομοκράτες που μπορούν να κάνουν χρήση τέτοιων «βαριών» όπλων, δεν υπάρχουν. Και στην περίπτωση της δολοφονίας του βιολόγου Λάμπρου Φούντα, την Άνοιξη του 2010 στη Δάφνη , είχε βρεθεί πάνω του ένα μικρό Zastava όπως και σε άλλες τρομοκρατικές ενέργειες οι δράστες χρησιμοποιούσαν Zastava. Γι΄ αυτό επιμένουμε τόσο πολύ στην πραγματική προέλευση των δραστών της προχθεσινής επίθεσης.

(parapolitika)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου