Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλο δούλεμα από τον ΓΑΠ: Χθες στη ΔΕΘ είπε ότι ξεκινούν άμεσα οι έρευνες για πετρέλαιο ενώ πριν 2 χρόνια έλεγε πως δεν έχουμε πετρέλαιο!!

Αντιγράφω από το ΒΗΜΑ:

Η ομιλία είχε ένα μέγαλο κομμάτι απολογισμού του έργου της κυβέρνησης και μια είδηση: Ότι ξεκινούν άμεσα οι έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης. Ο Πρωθυπουργός επιχείρησε να δώσει απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα των πολιτών, όπως αν θα τα καταφέρει η χώρα, τι θα γίνει με την εκτεταμένη ανομία, αν η κυβέρνηση ξέχασε τον άνθρωπο στην προσπάθεια να σώσει τη χώρα.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=418895
Δείτε τώρα και τι έλεγε τον Δεκέμβριο του 2009 ο σαλταδόρος:

11-12-09: Τζέφρυ: Δεν έχει πετρέλαιο η Ελλάδα!!..

Το βίντεο αυτό είναι από την σημερινή (Παρασκευή 11-12-09) συνέντευξη Τύπου του Τζέφρυ Παπανδρέου στις Βρυξέλλες και την πήραμε από την ΝΕΤ που την έδειχνε ζωντανά στις 3 το απόγευμα. Προσέξτε (στο 1:27 του βίντεο) τί απαντά ο προδότης Τζέφρυ στην ερώτηση του υπέργηρου απεσταλμένου του «Βήματος» Στάθη Ευσταθιάδη (είναι ο γεράκος που εμφανίζεται στην αρχή του βίντεο), ο οποίος τον ρωτάει πόσο θα μάς κοστίσει η περίφημη «Πράσινη Ανάπτυξη» της Τίνας της Μπιρμπίλη. Απομαγνητοφωνούμε επί λέξει την απάντηση του ανθέλληνα Τζέφρυ: «ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!.. Ή, τουλάχιστον, μέχρι τώρα δεν έχουν βρεί παρά ελάχιστα»!!.. …
http://dexiextrem.blogspot.com/2011/09/2_11.

1 σχόλιο:

  1. ολα αυτα ειναι ακομα μια ενδειξη πως δεν υπαρχει δημοκρατια, το συνταγμα ειναι μια φυλλαδα,αυτα που γραφει για την εξουσια που πηγαζει απο τον λαο ειναι αρθρακι κατω απο τα ζωδια και μετα απο την συνταγη μαγειρικης της κυρα ουρανιας. οι μισοι πολιτικοι ειναι ξεπουλημενοι, αλλοι ανικανοι να αντιδρασουν και αλλοι απλα περιμενουν μπας και παρουν κανενα ψιχουλακι. ολα αυτα γιατι; γιατι τα προεκλογικα ψεμματα δεν θεωρουνται εξαπατηση και δεν τιμωρουνται απο τον νομο. Η βουλευτικη ιδιοτητα ειναι κληρονομικη, απο πατερα σε γιο και οι υποψηφιοι βουλευτες δεν περνανε απο κανενα τεστ, ολοι δηλωνουν αγωνιστες σε αγωνες που δεν εγιναν ποτε, δειπνιστες ειναι σε τραπεζωματα με προσωπικα ωφελη γιατι η βουλη ειναι μια βιτρινα για εμπορικες συμφωνιες και οι εμπορικες συμφωνιες ωφελουν μονο τους επιχειρηματιες. ειμαστε η πλειοψηφια που ψηφιζει την μειοψηφια,ωστε η μειοψηφια να κανει οτι δεν θελει η πλειοψηφια. ποτε εκαναν κατι καλο για την πλειοψηφια; μονο φορολογικοι νομοι και οικονομικες συμφωνιες μηδεν, εκτος απο οικονομικες συμφωνιες που κανουν καλο στην τσεπη τους και κακο στους πολιτες. μαζικη μεταμορφωση πολιτων σε τσατσους και καλοπερασακιδες, με αντιτιμο το ξεπουλημα μιας χωρας.
    καρεκλοκωλιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή