Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Το πιο απίθανο αυτογκόλ της ιστορίας σε ύποπτο παιχνίδι

Το φιλικό παιχνίδι της Σκωτίας με τη Νιγηρία (2-2) που διεξήχθη στο Κρέιβεν Κότατζ του Λονδίνου θα μείνει στην ιστορία. Όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για το αυτογκόλ που σημείωσε ο τερματοφύλακας της Νιγηρίας. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ίσως το χειρότερο αυτογκόλ της ιστορίας…
Δείτε το βίντεο

Το παρασκήνιο πριν το ματς
Πριν καν την έναρξη του ματς, βέβαια, είχε γίνει γνωστό πως η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος της Μεγάλης Βρετανίας ερευνά τις πληροφορίες για παράνομο στοιχηματισμό στον διεθνή φιλικό αγώνα Σκωτία-Νιγηρία.
Τα σχετικά στοιχεία έδωσε η Σκωτσέζικη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στο Εγκληματολογικό Τμήμα της χώρας. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας γίνεται προσπάθεια να καθοριστεί το αποτέλεσμα του αγώνα προς στοιχηματικό όφελος.
Η NCA ενημέρωσε ήδη τη ΦΙΦΑ και πληροφορίες αναφέρουν ότι η στοιχηματική δραστηριότητα αφορά την αγορά της Ασίας.
«Eγώ ακόμα πιστεύω ότι το στήσιμο αγώνων δεν είναι μεγάλο πρόβλημα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, στέλνουμε ένα μήνυμα προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι αυτό δεν θα συμβεί στο μέλλον», τόνισε σε δημοσιογράφους στην έδρα της UEFA ο Ρομπ Γουέινραϊτ, Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Καταπολέμησης της Εγκληματικότητας.
Σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές υπάρχει η πληροφόρηση πώς και άλλα φιλικά ματς Εθνικών ομάδων της ίδιας ημέρας βρίσκονται στη λίστα που υπάρχει στα χέρια τους.
(pamesports)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου