Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

Σοκ στην Κίνα: Μεθυσμένος αστυνομικός πέταξε βρέφος στη μέση του δρόμου για να κερδίσει ένα στοίχημα!

Αποτροπιασμό προκαλεί στην κινεζική κοινωνία η υπόθεση ενός αστυνομικού στην επαρχία Χενάν της χώρας ο οποίος κατηγορείται πως άρπαξε βρέφος 7 μηνών από τα χέρια των γονιών του και το πέταξε στο δρόμο.


Το περιστατικό συνέβη στα τέλη Ιουλίου και ο αστυνομικός, σε κατάσταση, μέθης φαίνεται πως έβαλε στοίχημα με συναδέλφους του πως το μωρό δεν ήταν πραγματικό, αλλά κούκλα και για να το αποδείξει το άρπαξε από τους γονείς του και το πέταξε στο δρόμο.

Οι αρχές της κοινότητας Λινζού, στην επαρχία Χενάν, έχουν συγκροτήσει μια επιτροπή που θα ερευνήσει την υπόθεση και διαβεβαιώνουν ότι δεν θα δοθεί άφεση στο δράστη καθώς έχει προκαλέσει έντονη κατακραυγή το γεγονός ότι ο αστυνομικός παρέμεινε υπό κράτηση μόλις για 15 ημέρες για το πειθαρχικό παράπτωμα που διέπραξε, αλλά δεν του επιβλήθηκε καμία άλλη τιμωρία και εξακολουθεί να εργάζεται στην υπηρεσία δημόσιας ασφάλειας του Λινζού.

Το βρέφος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει. Θα πρέπει όμως να μεταφερθεί στο Πεκίνο για να υποβληθεί σε πρόσθετες εξετάσεις.

(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου