Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Σταυρό του Νότου club

Μετά την εκκωφαντική επιτυχία των πρόσφατων εμφανίσεων του στο Σταυρό του Νότου με το Χρήστο Θηβαίο, ο Μίλτος Πασχαλίδης χαμηλώνει ταχύτητες, σβήνει τους ενισχυτές και επιστρέφει στο club του Σταυρού του Νότου, για τρεις ακουστικές παραστάσεις μέσα στο Μάρτιο.


Μόλις πραγματοποίησε μια μεγάλη του επιθυμία, την έκδοση του βιβλίου / cd με τίτλο «Αγύριστο κεφάλι», που περιλαμβάνει αναμνήσεις από την γνωριμία και συνεργασία του με τον Αλκη Αλκαίο, όσα του επέτρεψε ο ίδιος να γνωρίζει γι' αυτόν.

Όπως είναι φυσικό μεγάλο μέρος του προγράμματος θα είναι μια αναφορά στο σπουδαίο έργο του Αλκη Αλκαίου και θα πλαισιωθεί από άλλες ξεχωριστές επιλογές τόσο από τη δική του δισκογραφία όσο και από τραγούδια δανεικά.

Άλλωστε οι παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη διατηρούν πάντα σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο της έκπληξης και του αυτοσχεδιασμού και αυτό θα τηρηθεί ευλαβικά και αυτές τις τρεις Παρασκευές του Μαρτίου.

Θα τον συνοδεύσει στο πιάνο και το ακορντεόν η στενή του συνεργάτης Μιρέλα Πάχου, αναλαμβάνοντας να ερμηνεύσει παράλληλα τραγούδια δικά του αλλά και δικά της που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

(culturenow)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου