Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Γλέζος: Λάθος η δήλωση Δραγασάκη για το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη διαφωνία του για τη «δίκαιωση» της ιστορικής φράσης του πρώην πρωθυπουργού


Τη διαφωνία του με τη δήλωση του Γιάννη Δραγασάκη ότι «Αδικούμε λίγο τον Γιώργο Παπανδρέου. Είχε πει το "υπάρχουν λεφτά" με την έννοια πού πάνε τα λεφτά» εξέφρασε το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, κάνοντας λόγο για «λάθος» από την πλευρά του συναδέλφου του.

«Ο καθένας πρέπει να αναγνωρίζει τα λάθη του στην πράξη» σημείωσε μιλώντας στο Mega ο κ. Γλέζος.

Παράλληλα διατύπωσε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση στην ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό υπέστη «συντριπτική ήττα» γιατί, όπως εξήγησε, «έχασε τη δεδηλωμένη αν αφαιρέσουμε τους 50 ψήφους του καλπονοθευτικού νόμου». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει «αυξημένη πλειοψηφία από το λαό» καθώς «δεν θα δεχθούμε το μπόνους των 50 εδρών», διευκρινίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσφύγει εκ νέου σε εκλογική αναμέτρηση προκειμένου να επιτύχει τη δεδηλωμένη.

Ερωτηθείς για την ένταξη μελών του ΠΑΣΟΚ στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε ότι όντως συμβαίνει αυτό αλλά, όπως είπε με νόημα, «εμείς δεν κάνουμε προσηλυτισμό» σημείωσε με νόημα.

Μιλώντας, τέλος, για τη φορολογία στα ακίνητα, χαρακτήρισε «αδιανόητο να φορολογείται περιουσία που δεν φέρνει εισόδημα» και πρότεινε όποιος έχει σπίτια, να φιλοξενεί αστέγους.

(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου