Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Οι Buena Vista Social Club στην Αθήνα

Οι θρύλοι της κουβανέζικης και παγκόσμιας latin μουσικής σκηνής έρχονται στις 13 Νοεμβρίου στον Βοτανικό Live Stage

Στους ρυθμούς της Κούβας θα παρασύρουν το αθηναϊκό κοινό, οι θρυλικoί Buena Vista Social Club στην συναυλία τους που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στο Βοτανικός Live Stage.


Στην γνωστή μουσική σκηνή θα δούμε δύο από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές της Κούβας, την Omara Portuondo και τον Eliades Ochoa και τα αυθεντικά μέλη  Jesus “Aguaje” Ramos, Barbarito Torres και Guajiro Mirabal να συνοδεύονται από την «αφρόκρεμα» των κουβανών μουσικών: Pedro Pablo, Rolando Luna, Papi Oviedo , Idania Valdés, Carlos Calunga, Filiberto Sanchez, La Noche, Angel Terry, Luis Alemany, Guajirito Mirabal, η επιγραμματικά  οι Orquesta Buena Vista Social Club.

Ο προτεινόμενος για βραβείο Grammy και Latin Grammy, Guajiro Mirabal, «Η Τρομπέτα της Κούβας» όπως τον αποκαλούν, ο Jesus ‘Aguaje’ Ramos, «ο άνθρωπος που κάνει το τρομπόνι να τραγουδάει», σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, και ο βιρτουόζος του laúd (παραδοσιακό κουβανέζικο όργανο που μοιάζει με λαούτο), Barbarito Torres, υπόσχονται ένα εκρηκτικό live!

Από νωρίς, το μεγάλο μουισκό event θα «ανοίξουν» οι  Bailarte Salsa με τους Doria Ζησοπούλου και Αντρέα Ιωσηφίδη  ενώ τη σκυτάλη θα πάρουν οι εκρηκτικοί Salsa Sinners.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013, Ώρα έναρξης: 20.00, Βοτανικός Live Stage, Κασσάνδρας 19, Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση, Αθήνα, Τηλ: 210 34 73 835, Τιμές: από 20 έως 35 ευρώ.

(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου