Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Γέλιο στη Βουλή: Ο Τραγάκης έλεγε τον Βαρεμένο... Χαρδαβέλα

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι τα έχουνε ακούσει όλα στη Bουλή φροντίζει γρήγορα η πραγματικότητα να μας διαψεύσει. Δεν έχουν προηγούμενο τα γέλια που έπεσαν σε επιτροπή όταν ο Γιάννης Τραγάκης μπέρδεψε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο με τον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλα.


Στην επιτροπή Εξωτερικών υποθέσεων της Bουλής το απόγευμα της Τετάρτης ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενημέρωνε τους βουλευτές για την ευρωπαϊκή προεδρία που θα αναλάβει η χώρα μας. Πρόεδρος στην επιτροπή είναι ο Γιάννης Τραγάκης. Μόλις τελείωσε τις ερωτήσεις της λοιπόν η Ζωή Κωνσταντοπουλου η οποία εκνεύρισε τον βουλευτή της ΝΔ γιατί δεν έλεγε να τελειώσει και πριν απαντήσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο κ.Τραγάκης κοιτάζει προς την πλευρά των βουλευτών και λέει: «Εχει το λόγο για μια τελευταία ερώτηση ο κ.Χαρδαβέλας».

Ολοι στην επιτροπή κοιτάζουν ο ένας τον άλλον παγωμένοι. «Μια τελευταία ερώτηση από τον κ.Χαρδαβέλα» επιμένει ο Γιάννης Τραγάκης. Πάλι σιωπή και αμηχανία στη αίθουσα . Ωσπου ο κ.Τραγάκης καταλαβαίνει τη γκάφα του και λέει γελώντας «έεε τον κ.Βαρεμένο εννοούσα».  Τα γέλια που έπεσαν στην επιτροπή δεν έχουν προηγούμενο.

(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου