Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Στην οθόνες μας από τη Δευτέρα το "Game of Thrones"

Game of Thrones (2011) Poster
Στον ΣΚΑΪ προβάλλεται σε πρώτη προβολή τη Δευτέρα 14/10, στις 23.15, το επικό «Game of Thrones», μία σειρά που διαθέτει ήδη χιλιάδες πιστούς, προερχόμενους από το διαδίκτυο! Τώρα η σειρά δοκιμάζει την τύχη της και μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.


Στα Επτά Βασίλεια του Westeros, όποιος κατέχει τον «Σιδερένιο Θρόνο», κατέχει και απίστευτη δύναμη! Η σειρά επικεντρώνεται στην άνοδο και την πτώση διαφόρων ευγενών οικογενειών που επιθυμούν διακαώς αυτή τη δύναμη!

Παρακολουθούμε του έντιμους Starks, όπου ο πατριάρχης της οικογένειας, Ned, χρίζεται το «Χέρι του Βασιλιά». Τίτλος που του παραχωρείται όταν ο προκάτοχος του πεθαίνει κάτω από ύποπτες συνθήκες...

Έπειτα βλέπουμε τους συνωμοτικούς Lannisters, οι οποίοι έχουν στα χέρια τους μυστικά ικανά να ανατρέψουν την ισορροπία μεταξύ των βασιλείων! Τέλος, υπάρχει και η πριγκίπισσα των Δράκων, η Daenerys, νόμιμη κληρονόμος της παρούσας δυναστείας, η οποία μαζί με τον κακόβουλο αδερφό της επιθυμεί να αποκτήσει ξανά κάτω από την κυριαρχία της όλα τα Βασίλεια, όπως ακριβώς και οι πρόγονοί της.

Μια σειρά που πατά με μαεστρία ανάμεσα στη διπροσωπία και την προδοσία, στην ευγένεια και την τιμή, στην κατάκτηση και τον θρίαμβο.

Στο πρώτο επεισόδιο

H ιστορία αρχίζει 298 χρόνια μετά την κατάκτηση της ηπείρου του Westeros από τον Aegon τον κατακτητή. Όταν ο βαρύς χειμώνας έρχεται, μια σειρά από γεγονότα ανατρέπουν την πολιτική κατάσταση και πυροδοτούν τον πόλεμο των επτά Βασιλέων. Ο Lord Eddard Stark αφήνει την έδρα του οίκου του για να γίνει το δεξί χέρι του Βασιλιά. Ο Viserys Targaryen προσπαθώντας να κερδίσει πίσω τον θρόνο του, πιέζει την αδελφή του να παντρευτεί τον Khal Drogo, ηγέτη των νομάδων πολεμιστών Dothraki. Ο Robert φτάνει στο Winterfell με την γυναίκα του, την βασίλισσα Cersei και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Lannister: τον Jaime, δίδυμο αδερφό της Cersei, τον Tyrion που είναι ο νάνος αδερφός της και τον 12άχρονο γιο της Joffrey. Το κυνήγι της εξουσίας και το παιχνίδι του στέμματος ξεκινάει με προδοσίες, δολοπλοκίες, πάθη και έρωτες.

Η σειρά είναι μια παραγωγή του ΗΒΟ και η παρακολούθησή της επιτρέπεται σε ηλικίες άνω των 15 ετών.

(in)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου