Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Γκολ-φάντασμα έδωσε τη νίκη στη Λεβερκούζεν και στέλνει στο... σπίτι του τον διαιτητή! (Βίντεο)

Διαιτητής για... οφθαλμίατρο, γκολ για... τρελάδικο και η Λεβερκούζεν πήρε νίκη- φάντασμα (2-1)! Ζητά επανάληψη η Χοφενχάιμ, αφού υπάρχει δεδικασμένο, χάνει το Μουντιάλ ο Μπριχ!

 

Ο καλύτερος διαιτητής στη Γερμανία για το 2013, ο Φέλιξ Μπριχ (διαιτητής στο Ολυμπιακός - Παρί) τα έκανε... σαλάτα, τίναξε στον αέρα το ματς της Χοφενχάιμ με τη Λεβερκούζεν, η Γερμανία μιλά για σκάνδαλο και το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου είναι πιθανό να του στερήσει την ευκαιρία να βρεθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Οι «ασπιρίνες» πήραν νίκη φάντασμα 2-1 και το γκολ του Κίσλινγκ περνά στην ιστορία ως η πιο αστεία απόφαση διαιτητή. Η κεφαλιά του διεθνή φορ πέρασε άουτ, αλλά μια τρύπα στα δίχτυα... τύφλωσε τον Μπριχ ο οποίος μέτρησε το γκολ και... τρέλανε όλο τον κόσμο.

Ολοι θυμήθηκαν το ματς της Μπάγερν με τη Νυρεμβέργη στις 23 Απρίλη του 1994 όταν ο Τόμας Χέλμερ έδινε τη νίκη 2-1. Εκεί άλλωστε θα σταθεί και η Χοφενχάιμ, αφού τότε το ματς επαναλήφθηκε (κέρδισε η Μπάγερν 5-0) και αυτό ελπίζει να γίνει και τώρα. Βέβαια, εκτός από το γκολ - φάντασμα, ο Μπριχ ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ των γηπεδούχων, ενώ έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στην Χοφενχάιμ μετά την τραγική απόφαση του να μετρήσει το γκολ της Λεβερκούζεν. Θέλετε και άλλα; «Δεν είδα τη μπάλα να περνά το τέρμα, το είπα στον διαιτητή. Τώρα μετά το παιχνίδι δεν αισθάνομαι καλά, αυτή είναι μια ηλίθια κατάσταση» τόνισε ο... σκόρερ του δεύτερου τέρματος, της Λεβερκούζεν, ενώ οι Γερμανοί αναλυτές τονίζουν πως το ματς θα γίνει ξανά.

Ατάκα που σπάσει κόκαλα και τους γενικού διευθυντή της ομάδας, Ρούντι Φέλερ, «Είναι δυσάρεστο που κερδίσαμε με αυτό τον τρόπο. Η Χοφενχάιμ όμως έχει επενδύσει τόσα πολλά χρήματα σε ένα στάδιο, καλό θα ήταν να επενδύσει και κάποια σε... καλύτερα δίχτυα»

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ στο 26' με τον Σαμ, με τη Χοφενχάιμ να έχει τον έλεγχο να χάνει ευκαιρίες, αλλά και να της ακυρώνεται πεντάκαθαρο πέναλτι του Φιρμίνο. Ο Κίσλινγκ στο 70' σημείωσε το γκολ φάντασμα, αν και στην αρχή τραβούσε τα μαλλιά του για τη χαμένη ευκαιρία. Ο Μπριχ για να... μπαλώσει την τραγική του απόφαση έδωσε πέναλτι δώρο στην Χοφενχάιμ, αλλά στο 83' Ο Φιρμίνο αστόχησε. Ο Σίπλοκ μείωσε στο 88', με τους γηπεδούχους να έχουν και δυο δοκάρια! Αξίζει να σημειωθεί, πως η Λεβερκούζεν με αυτή τη νίκη βρέθηκε στην κορυφή με 22 βαθμούς, έναντι 20 της Μπάγερν.






(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου