Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Πατέρας: Ο Ψωμιάδης με πληροφορούσε τι γινόταν στην πιάτσα

Με την κατάθεση του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Νίκου Πατέρα συνεχίστηκε η δίκη των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαβάστε τι είπε για τον Ψωμιάδη, τον Δαλούκα και τον Πιλάβιο.


Αναλυτικά τα σημαντικότερα αποσπάσματα της κατάθεσης του Νίκου Πατέρα:

Για τον Μάκη Ψωμιάδη: «Ο Ψωμιάδης με πληροφορούσε για το τι γινόταν στην πιάτσα. Απ' ότι ξέρω, ο Μάκης Ψωμιάδης δεν απείλησε κανέναν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι από τους λίγους που τα δύο χρόνια που ήμουν στο ποδόσφαιρο, δεν μου μίλησε ποτέ για στημένα ή για το στοίχημα. Επίσης δεν έχω κανένα στοιχείο ότι έχει αναμιχθεί σε δωροδοκία».

Για το γιο του, Σταύρο Ψωμιάδη είπε: «Ο Σταύρος είναι καλό παιδάκι...»

Για τις σχέσεις Μπέου - Ψωμιάδη: «Ηταν αντίπαλοι και δεν είχαν καλές σχέσεις. Ποτέ δεν συνεργάστηκαν...»

Για τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες: «Αυτά που έχουν κυκλοφορήσει είναι αποσπάσματα και όχι ολόκληρες»

Για τον αγώνα Αρη - Παναθηναϊκού: «Ο Δαλούκας στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε 70%-30% υπέρ της έδρας, δεν του έκατσε, όμως, Μετά τον αγώνα του είπα ότι είναι απαράδεκτος, μιλώντας ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και ο ίδιος μου είπε ότι τον απειλούσαν. Το πέναλτι πάντως δεν ήταν αμφισβητούμενο. Μετά τον αγώνα κόπηκε από τους πίνακες και ο ίδιος παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας.»

Για το πως στήνονται αγώνες: «Στημένα παιχνίδια υπήρχαν πάντα. Μπορούν να το κάνουν παίκτες, προπονητές και παράγοντες...»

Για τον Πιλάβιο: «Είχε ευθύνη για τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1 και για τα όσα έγιναν. Επαψα να του μιλάω...»

(newsit)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου