Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Για "Χρυσή Σφαίρα" ο Παπακαλιάτης;

Η ταινία κρίθηκε κατάλληλη για να διεκδικήσει μια υποψηφιότητα στα «Golden Globe Awards», της σεζόν 2013-2014, για το βραβείο της καλύτερης «Ξενόγλωσσης Ταινίας».


Στο κόκκινο χαλί φαίνεται ότι ετοιμάζεται να περπατήσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με αφορμή την ταινία του με τίτλο «Αν».

Το πρώτο εγχείρημα του γνωστού σεναριογράφου και ηθοποιού στη μεγάλη οθόνη σημείωσε τεράστια εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία στην Ελλάδα και τώρα κρίθηκε κατάλληλη για να διεκδικήσει μια υποψηφιότητα στα «Golden Globe Awards», της σεζόν 2013-2014, για το βραβείο της καλύτερης «Ξενόγλωσσης Ταινίας».

Η εν λόγω προσπάθεια συντονίζεται από το «Los Angeles Greek Film Festival». Γι΄αυτό και στις 15 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί προβολή της ταινίας, στο Los Angeles, για τα μέλη της Ακαδημίας των «Golden Globe Awards».

Προάγγελος της ενδεχόμενης υποψηφιότητάς της αποτελεί όμως, και η προβολή της την Πέμπτη  10 Οκτωβρίου, στις 7:30 μμ., στο ιστορικό Ziegfeld Theater της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο του 7ου ετήσιου «New York City Greek Film Festival».

(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου