Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας

Συνελήφθησαν 11 γυναίκες, εκ των οποίων δέκα αλλοδαπές και μία ημεδαπή - Πέντε από τις αλλοδαπές διέμεναν παράνομα στη χώρα μας


Το απόγευμα της Δευτέρας το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διενήργησε ελέγχους, για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, σε πέντε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν συνολικά έντεκα γυναίκες, εκ των οποίων δέκα αλλοδαπές και μία ημεδαπή, κατηγορούμενες, κατά περίπτωση για τα αδικήματα, της παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παράβαση των Νόμων περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και περί αλλοδαπών. Πέντε από τις συλληφθείσες αλλοδαπές διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Δημοτικές Αρχές προκειμένου να προβούν στην σφράγιση των παραπάνω οίκων ανοχής.

(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου