Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Επεισόδιο στην Βουλή: Δεν ανέχομαι να είμαι στην ίδια αίθουσα με δολοφόνους!

Επεισοδιακή εξέλιξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής απέτρεψε ο αντιπρόεδρος του Σώματος, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αφαιρώντας τον λόγο από τον βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη.


Λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας βουλευτών, ο κ. Ψυχάρης επικαλούμενος προσωπικό ζήτημα, πήρε τον λόγο για να δηλώσει ότι δεν μπορεί να ανεχθεί την παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εναντίον των οποίων έχουν ασκηθεί διώξεις για βαριά εγκλήματα.

«Δεν μπορώ να ανεχθώ να είμαι στην αίθουσα μαζί με δολοφόνους, με αυτούς που δολοφονούν τη Δημοκρατία» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, οδηγώντας τον κ. Μαρκογιαννάκη στην απόφαση να του κλείσει τα μικρόφωνα και να μην του επιτρέψει να συνεχίσει την παρέμβασή του.

Στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, εκείνη τη στιγμή, βρίσκονταν οι βουλευτές Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Μιχάλης Αρβανίτης.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, η Βουλή καλείται να αποφασίσει για τις αιτήσεις άρσης της βουλευτικής ασυλίας των Μενέλαου Βλάχβεη (ΝΔ), Ιωάννη Μιχελογιαννάκη (ΣΥΡΙΖΑ), Δημήτρη Χριστογιάννη (ΝΔ), Μιχάλη Ταμήλο (ΝΔ) και Μιχάλη Κασσή (ΠΑΣΟΚ).

(newsit)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου