Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Φραστική επίθεση από Μίχο-Παναγιώταρο κατά δημοσιογράφων (Βίντεο)

Με απειλές και φραστικές επιθέσεις κατά δημοσιογράφων απάντησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος αμέσως μετά την αποφυλάκιση τους.


«Θα δείτε τι θα σας κάνουμε» είπε, μεταξύ άλλων, προς τους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ ο Νίκος Μίχος.Ολόκληρη η απάντηση της ΠΟΕΣΥ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταδικάζει με φρίκη και αποτροπιασμό το νέο απειλητικό και υβριστικό παραλήρημα των υποδίκων νεοναζιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά των εκπροσώπων του Τύπου –και ειδικότερα των τηλεοπτικών συνεργείων–, κατά την έξοδό τους από το κτίριο της Σχολής Ευελπίδων.

Οι λεονταρισμοί με φράσεις όπως «θα σταματήσουμε μόνο με σφαίρες», αποκαλύπτουν τις εγκληματικές προθέσεις τους, αλλά δεν πτοούν κανένα εργαζόμενο στον Τύπο.

Η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη, με την πλήρη απομόνωσή τους από τον ελληνικό λαό και τον πολιτικό κόσμο.

Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν άφοβα τα ερευνητικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που αφορούν τις εγκληματικές, απάνθρωπες και αντιδημοκρατικές δράσεις του νεοναζιστικού μορφώματος, τηρώντας πιστά τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας για ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση»

(real)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου