Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο Γιάννης Λαγός

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σήμερα ή αύριο το πρωί, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, που κρίθηκε προφυλακιστέος στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο βουλευτής θα κρατηθεί στις συγκεκριμένες φυλακές, καθώς εκτιμάται ότι θα κληθεί εκ νέου για διευκρινίσεις από τους ανακριτές της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως οι ανακριτές έκριναν προφυλακιστέο τον βουλευτή Πειραιά Γιάννη Λαγό για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κρίθηκε σύμφωνα με πληροφορίες συνηγόρων υπεράσπισης.

Σε βάρος του Γιάννη Λαγού τα στοιχεία από καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών και κλήσεων που σχετίζονται με το περιστατικό της δολοφονίας στο Κερατσίνι φέρονται να είναι συντριπτικά.

Αμέσως μετά την απόφαση των ανακριτών ο Γιάννης Λαγός μεταφέρθηκε από τους άντρες της αντιτρομοκρατικής στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το δρόμο για τις φυλακές.

Το βράδυ η απολογία Μιχαλολιάκου

Αλλαγή στο πρόγραμμα των απολογιών της Χρυσής Αυγής αφού όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές ο γενικός γραμματέας της ΧΑ Νίκος Μιχαλολιάκος δεν θα μεταβεί τελικά στις 15:30 στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Οπως έγινε γνωστό αντί του κ.Μιχαλολιάκου στον ανακριτή θα μεταβούν τέσσερα από τα συλληφθέντα στελέχη της οργάνωσης ενώ ο αρχηγός της ΧΑ θα μεταβεί είτε στις 7 το απόγευμα είτε αργότερα. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε έχει να κάνει με την καθυστέρηση των απολογιών, οι οποίες κρατούν πολύ ώρα με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να έχει πάει πίσω περίπου τέσσερις ώρες.

(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου