Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Φέργκιουσον: «Απέρριψα πρόταση του Αμπράμοβιτς να αναλάβω την Τσέλσι το 2003»

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποκάλυψε ότι πριν από 10 χρόνια απέρριψε πρόταση που του έκανε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, που μόλις είχε αγοράσει. Στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε πως όταν ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος απέκτησε την λονδρέζικη ομάδα, έστειλε έναν δικό του άνθρωπο να προτείνει στον Φέργκιουσον να αναλάβει προπονητής.


«Δεν υπάρχει περίπτωση, του απάντησα», ανέφερε ο Φέργκιουσον. Ο ίδιος είπε ακόμα πως στα 71 του χρόνια, δεν τον ενδιαφέρει να γίνει επιστρέψει ξανά στο Όλντ Τράφορντ. Ακόμη κι αν τα γραφεία στοιχημάτων ποντάρουν στη θριαμβευτική επανάκαμψή του. «Δεν με ενδιαφέρει να γίνω ξανά προπονητής δουλεύοντας για την Μάντσεστερ», είπε ο Φέργκιουσον στον δημοσιογράφο Τσάρλι Ρος του PSB.

«Η ομάδα είναι σε καλά χέρια με τον Ντέιβιντ Μόγιες, θα τα πάει καλά, είναι αξιόλογος προπονητής». Και κατέληξε: «Μην ποντάρετε τα λεφτά σας στην επιστροφή μου. Έλαβα τις αποφάσεις μου, δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής για μένα πια».

(tanea)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου