Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Eurobasket: "Γολγοθάς" για την Εθνική η πρόκριση στα προημιτελικά (Πρόγραμμα)

Έπειτα από την ήττα της από τη Φινλανδία, η Εθνική ομάδα περνά στη Β φάση του Ευρωμπάσκετ με μειονέκτημα. Ο απολογισμός της ως τώρα στη Σλοβενία ήταν τρεις νίκες και δύο ήττες, αλλά το κακό είναι πως δεν μεταφέρει κανένα από τα καλά της αποτελέσματα στον επόμενο γύρο.


Αυτό σημαίνει πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μπει στον έκτο όμιλο έχοντας μόλις δύο βαθμούς. Οι ομάδες που απαρτίζουν πλέον τον όμιλο της Ελλάδας είναι οι Ισπανία, Σλοβενία, Κροατία, Ιταλία και Φινλανδία. Η Εθνική, από τη στιγμή που έχει αγωνιστεί με τις δύο τελευταίες, θα αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες τρεις ομάδες στην απέλπιδα προσπάθεια της να προκριθεί στους "8".

Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να νικήσει και τα τρία παιχνίδια, ή έστω τα δύο και να περιμένει συνδυασμό αποτελεσμάτων. Θα έχει ένα πολύ δύσκολο έργο, ωστόσο οι διεθνείς έχουν αποδείξει πως διαθέτουν χαρακτήρα και ψυχή, παίρνοντας τα αποτελέσματα που θέλουν.

Η βαθμολογία του νέου ομίλου

Ιταλία 2-0 4

Ισπανία 1-1 3

Σλοβενία 1-1 3

Κροατία 1-1 3

Φινλανδία 1-1 3

Ελλάδα 0-2 2

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελλάδας: Πέμπτη (12/9, 3.30μ.μ.) Ελλάδα-Ισπανία, Σάββατο (14/9, 6.45μ.μ.) Ελλάδα-Κροατία, Δευτέρα (16/9 10μ.μ.) Ελλάδα-Σλοβενία.

*Οι ώρες μπορεί να αλλάξουν λόγω τηλεοπτικής μετάδοσης.

(sport24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου