Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώην Χρυσαυγίτης «καίει» την ΧΑ: Πωλούσαν όπλα, έκαναν λαθρεμπόριο και εκβιασμούς!

Μια επιστολή που έστειλε στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη που διενήργησε την έρευνα για τη Χρυσή Αυγή έστειλε πρώην Χρυσαυγίτης που θέλησε να σπάσει τη σιωπή του και αν μιλήσει για τη δομή και της κινήσεις της οργάνωσης.


Στην επιστολή (που έχει κανονικά αριθμό πρωτοκόλλου από τον Αρειο Πάγο και εστάλει στις 24 Σεπτεμβρίου), την οποία φέρνει στο φως ο ιστότοπος Τοvima.gr, ο πρώην Χρυσαυγίτης ο οποίος όπως αναφέρει εκδιώχθηκε από την οργάνωση και δέχθηκε επιθέσεις από τους πρώην «συναγωνιστές» του, τονίζει ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής «δεν ήταν τίποτα άλλο παρά κοινοί κακοποιοί».

Παράλληλα, τονίζει ότι καλυπτόμενοι πίσω από την κοινοβουλευτική τους παρουσία «έχουν δημιουργήσει εγκληματική οργάνωση με αρχηγό, υπαρχηγούς, διευθυντές και τάγματα εφόδου».προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση έχει κάνει πολλές επιθέσεις με αποτέλεσμα άνθρωποι να έχουν πεθάνει ή άλλοι να έχουν τραυματιστεί σοβαρά εκβίαζε τόσο αλλοδαπούς όσο και όσους Ελληνες διαφωνούσαν μαζί της.

«Τα έσοδα της οργάνωσης προέρχονται από πωλήσεις όπλων, εκβιάσεις, λαθρεμπόριο και παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες», προσθέτει.

Κλείνοντας δίνει ονόματα, ψευδώνυμα και αριθμούς κινητών τηλεφώνων σημειώνοντας πως «εάν ψάξετε για αυτούς και τα τηλέφωνά τους είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβετε για το πώς δουλεύουν».

Ολόκληρη η επιστολή του πρώην Χρυσαυγίτη έχει ως εξής (πατήστε πάνω για μεγέθυνση):


(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου