Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Πόκερ στο κινητό του «συνελήφθη» να παίζει ο ΜακΚέιν στη Γερουσία

Πόκερ στο κινητό του «συνελήφθη» να παίζει ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής, Τζον ΜακΚέιν, υποστηρικτής της δυναμικής επέμβασης στη Συρία, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ανώτατων κυβερνητικών αξιωματούχων σε επιτροπή της Γερουσίας για το ζήτημα των χημικών όπλων.


Ο κ. ΜακΚέιν δεν θεωρείται ο πρώτος ανάμεσα στα μέλη του Κογκρέσου ο οποίος αναζήτησε ένα μικρό διάλειμμα διασκέδασης κατά τη διάρκεια των μακρών συνεδριάσεων στο Κάπιτολ Χιλ.

Ωστόσο, η φωτογραφική απόδειξη της δραστηριότητάς του με τη χρήση του iPhone του θεωρήθηκε όαση ελαφρότητας στο πυρετώδες κλίμα των τελευταίων ημερών γύρω από την πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ και συμμάχων τους στη Συρία, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Σκάνδαλο!», σημείωσε ειρωνικά στο Twitter ο ίδιος ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής, μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας την οποία τράβηξε ο φωτογράφος της Washington Post και η οποία έκανε το γύρο των κοινωνικών δικτύων.

«Πιάστηκα να παίζω παιχνίδι στο iPhone μου σε συνεδρίαση 3 και πλέον ωρών στη Γερουσία – το χειρότερο είναι ότι έχασα!», σάρκασε στη συνέχεια ο κ. ΜακΚέιν.

Πρόκειται για τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2008.
«Καμιά φορά τυχαίνει να βαριέμαι λίγο στις μακροσκελείς συνεδριάσεις και τότε καταφεύγω στο πόκερ», δήλωσε αργότερο στο δίκτυο CNN ο γερουσιαστής.

«Το χειρότερο όμως είναι ότι έχασα πολλές χιλιάδες δολάρια σε αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για «ψεύτικα» χρήματα.

(naftemporiki)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου