Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Εμπλέκουν έφεδρο στη δολοφονία Φύσσα!

Ποια είναι η σχέση του με τον Ρουπακιά;

Στην εξακρίβωση των στοιχείων και ενός άλλου άνδρα ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φυσσα φέρεται να προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, μετά από ομολογία του Γιώργου Ρουπακιά.


Ο δολοφόνος του 34χρονου ράπερ, φέρεται να ομολόγησε τις τηλεφωνικές επαφές που είχε με μέλη και στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια και η ΕΛ.ΑΣ έχει καταλήξει στο γεγονός πως ο Ρουπακιάς εκτός από τον επικεφαλής της οργάνωσης στην περιοχή Γιώργο Πατέλη, φέρεται να συνομίλησε και με έναν έφεδρο καταδρομέα, αναφέρουν τα Νέα.

Ο Ρουπακιάς, υποστηρίζει ότι οι κλήσεις που έκανε και οι συνομιλίες που είχε δεν είχαν σχέση με την εγκληματική του πράξη και δηλώνει μάλιστα πως του τηλεφώνησε για να τον καλέσει για καφέ. Ωστόσο, αυτό που έχει θέσει σε κατάσταση «συναγερμού» την ΕΛ.ΑΣ, είναι το γεγονός πως ο απόστρατος αξιωματικός φέρεται να διαμένει κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τέλος, το δημοσίευμα των Νέων επικαλείται αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο έφεδρος εμπλέκεται τουλάχιστον στην υπόθεση της συμπλοκής πριν από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

(parapolitika)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου