Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου

Η επίθεση έγινε περίπου τα μεσάνυχτα - «Είναι τραγικό γεγονός να γίνονται στόχοι επίθεσης συγγενείς πολιτικών προσώπων», επισημαίνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος


Σε προσαγωγές έξι ατόμων που κινούνταν κοντά στο σπίτι του αδελφού του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στο λόφο του Στρέφη στα Εξάρχεια προχώρησε η αστυνομία.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τόνισε πως η επίθεση έγινε περίπου τα μεσάνυχτα επισημαίνοντας πόσο τραγικό γεγονός είναι να γίνονται στόχοι επίθεσης συγγενείς πολιτικών προσώπων.

Όπως τόνισε, «αυτή τη φορά η αστυνομία ήταν προετοιμασμένη. Υπήρξε συμπλοκή και (σσ. οι άγνωστοι) καταδιώχθηκαν».

Ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε: «Πρέπει να αποβάλουμε τη βία από την κοινωνία μας».

Το σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, στα Εξάρχεια έχει γίνει ξανά στόχος αγνώστων.

Η επίθεση είχε γίνει τον Μάρτιο του 2013 με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια στην πολυκατοικία επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη, εκεί όπου διαμένει ο αδελφός Κεδίκογλου αλλά στεγάζεται και το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ένα γκαζάκι εξερράγη, ενώ δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Και στις 12 Ιανουαρίου 2013 το σπίτι του κ. Κεδίκογλου είχε γίνει ξανά στόχος αγνώστων, οι οποίοι έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα και στη συνέχεια πέταξαν στο εσωτερικό βενζίνη και μια μολότοφ.

Η φωτογραφία είναι από την επίθεση που είχε γίνει τον Μάρτιο του 2013.

(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου