Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Μιχαλολιάκος: Θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για να υπερασπιστούμε την πολιτική μας τιμή

«Θα εξαντλήσουμε κάθε μέσον προκειμένου να υπερασπιστούμε την πολιτική μας τιμή. Όλα είναι ανοικτά» τόνισε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος.


Σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους, στην είσοδο του Μεγάρου της Βουλής, ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε ότι «εάν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεως, δεν θα είναι ένοχη η ΧΑ, αλλά αυτοί οι οποίοι δαιμονοποιούν την ΧΑ και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο»

Στην ερώτηση «Δεν αποσταθεροποιείται η χώρα αν παραιτηθούν οι βουλευτές σας» ο κ. Μιχαλολιάκος επανέλαβε ότι «Όλα είναι ανοιχτά» προσθέτοντας ότι «η ΧΑ αμύνεται».

Επίσης, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι «η ΧΑ είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού επί δεκαετίες, αυτούς που ξεπουλάνε την πατρίδα μας σήμερα κομμάτι-κομμάτι. Η ΧΑ», πρόσθεσε «θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά της και την πολιτική της τιμή. Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία».

(skai)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου