Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Οι ταινίες στην TV σήμερα

ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟΡΓΗΣ

STAR 22.00
Βιογραφική, 2009 (Έγχρ.), 129'

THE BLIND SIDE. Αμερικανική ταινία του Τζον Λι Χάνκοκ, με τους Κουίντον Άαρον, Σάντρα Μπούλοκ, Τιμ ΜακΓκρόου.

Η αληθινή ιστορία του άστεγου Αφρο-αμερικανού Μάικλ Όχερ που έγινε αστέρι του αμερικανικού ποδοσφαίρου μεγαλώνοντας με τη φροντίδα και την ενθάρρυνση μιας πλούσιας λευκής οικογένειας.

Ήρθε απ’ το πουθενά, σάρωσε το box office (αλλά δεν προβλήθηκε στις ελληνικές αίθουσες) και χάρισε στην μέχρι πρότινος ανυπόληπτη Μπούλοκ Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα! Ένας υπερεκτιμημένος βομβαρδισμός με θετικά μηνύματα…



ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ

STAR 02.30
Τρόμου, 2006 (Έγχρ.), 72'

PELICULAS PARA NO DORMIR: LA CULPA. Ισπανική τηλεταινία του Ναρθίζο Ιμπάνιεθ Σεραδόρ, με τους Μόντσε Μοστάθα, Νιέβε ντε Μεντίνα, Αλεχάντρα Λορένθο.

Την ίδια περίπου χρονιά με την αμερικανική τηλεοπτική ανθολογία τρόμου «Masters of Horror», ο πρωτεργάτης του ισπανικού τρόμου Ναρθίζο Ιμπάνιεθ Σεραδόρ παρουσίαζε στην ισπανική τηλεόραση τη δική του ανθολογία «Peliculas Para No Dormir» (ως συνέχεια της παλιότερης τηλεοπτικής σειράς «Historias Para No Dormir»), με έξι τηλεταινίες, σκηνοθετημένες μεταξύ άλλων από τους Χάουμε Μπαλαγκουέρο και Πάκο Πλάθα του franchise «Rec», και Άλεξ ντε λα Ιγκλέσια («Η Τελευταία Ακροβάτης της Μαδρίτης»).

Η τηλεταινία του Ναρθίζο Ιμπάνιεθ Σεραδόρ εκτυλίσσεται σε μια γυναικολογική κλινική, όπου η ομοφυλόφιλη διεθύντρια προσφέρει στέγη σε μια ανύπαντρη μητέρα και της εκφράζει τον έρωτά της σε λάθος στιγμή, όταν δηλαδή η δεύτερη μένει έγκυος από τον εραστή της. Θα κάνετε μοιραίο λάθος αν δείτε τη συνέχεια με σβηστά φώτα...

(athinorama)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου