Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Μοίρασε υποσχέσεις ο νέος Παναθηναϊκός

Στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Λάτσιο, ωστόσο έμεινε στο 0-0 στην επιστροφή του στην ιστορική του έδρα στη Λεωφόρο. Πολύ καλή εμφάνιση από τους Μαρινάκη, Ντίνα και Μπαϊράμι. Ντεμπούτο για Σίλντενφελντ, Καρέλη, Μπεργκ και Αμπεϊντ.

Οι περίπου 12.000 φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στα "αποκαλύπτηρια" της φετινής ομάδας δεν μπορούν παρά να έμειναν ικανοποιημένοι, ίσως και έκπληκτοι με όσα είδαν στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Λάτσιο.

Ο Γιάννης Αναστασίου παρουσίασε τους "πράσινους" εντυπωσιακά μεταμορφωμένους σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά και θα πρέπει να αισθάνεται άτυχος που η εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε και από μία νίκη γοήτρου.

Οι "πράσινοι" δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο 6' με τον Ντίνα, στο 43' με τον Καρέλη, ενώ έβγαλαν διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας σχεδόν σε μέγιστο βαθμό τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, η Λάτσιο κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι "πράσινοι" αμύνθηκαν εξαιρετικά και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η εστία του Καπίνο δεν κινδύνευσε.

Μοναδικό μελανό σημείο του φιλικού, οι ανεγκέφαλοι που πετούσαν μπουκάλια στον τερματοφύλακα της Λάτσιο και προκάλεσαν πεντάλεπτη διακοπή στο δεύτερο μέρος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Καπίνο (72’ Κοτσόλης), Μαρινάκης (81’ Σπυρόπουλος), Σίλντενφελντ (81’ Ρισβάνης), Κουτρουμπής (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Μέντεζ (78’ Λαγός), Αμπείντ (72’ Δώνης), Ζέκα, Μπαϊράμι, Καρέλης (58’ Μπεργκ), Ντίνας (84’ Μουζακίτης)

Λάτσιο: Μαρκέτι (69’ Μπιτσάρι), Γκονσάλβες, Μπίλια, Χονοράτο, Λούλιτς, Μπιάβα, Λεντέσμα (56’ Γκονζάλες), Ράντου, Κόμκο (69’ Καβάντα, 84’ Ρότσι), Καντρέβα (46’ Ερνάνες), Φλοκάρι

(newsit)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου