Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Φρίκη! Σύγχρονο ''Κωσταλέξι'' στην Κοζάνη

Μητέρα και γιος αλυσοδεμένοι με δαγκώματα από τρωκτικά

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη της υπόθεσης που φέρνει στο νου μνήμες από Κωσταλέξι. Ακόμα και οι υπάλληλοι της υγειονομικής υπηρεσίας Κοζάνης έδειχναν σοκαρισμένοι από τις εικόνες που αντίκρισαν, όταν μέτα από καταγγελία μπήκαν στο σπίτι και εντόπισαν μητέρα και γιο κλειδωμένους με αλυσίδα και λουκέτο μέσα στο σπίτι, ανάμεσα σε στοίβες σκουπιδιών και ακαθαρσίες ζώων.


Δράστης ο 68χρονος σύζυγος και πατέρας των θυμάτων αντίστοιχα. Η άτυχη γυναίκα και ο γιος της μεταφέρθηκαν σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν υποστεί δεκάδες πληγές από δαγκώματα τρωκτικών, ενώ ήταν και υποσιτισμένοι!

 Ο «πατέρας συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για παράνομη κατακράτηση. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, η συγκεκριμένη οικογένεια είχε απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις υπηρεσίες πρόνοιας και υγιεινής του δήμου και της πρώην νομαρχίας και νυν Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Κάτοικοι και αρμόδιες αρχές της πόλης κάνουν λόγο για άτομα με προβληματική συμπεριφορά, τα οποία έψαχναν στα σκουπίδια για φαγητό και ρούχα. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση περιμένουν να συνέλθει τόσο η γυναίκα όσο και ο γιος της, για να μάθουν πόσο καιρό κρατούσε το μαρτύριό τους, στο σπίτι...

(parapolitika)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου